Acum citește
În 2023 intri din nou în Neverland cu noul film Peter Pan & Wendy

În 2023 intri din nou în Neverland cu noul film Peter Pan & Wendy

Anul acesta, revenim în Neverland în cel mai recent remake marca Disney, Peter Pan & Wendy, pentru care primul trailer a fost în sfârșit dezvăluit. Lansat prin amabilitatea studiourilor Walt Disney, filmarea dezvăluie nu doar distribuția care include nume precum Alexander Molony în rolul lui Peter Pan, Ever Anderson în rolul Wendy Darling și Jude Law în rolul Căpitanului Hook, ci și o dată de lansare Disney+, cu Peter Pan și Wendy pregătiți să aterizeze. pe serviciul de streaming în aprilie.

Vezi mai jos primul trailer pentru Peter Pan & Wendy.

Peter Pan & Wendy este o reimaginare live-action a romanului scris de J.M. Barrie și a clasicului animat din 1953. Regizat de David Lowery (The Green Knight, Pete’s Dragon), Peter Pan și Wendy promite să povestească aventura atemporală și să prezinte personajele îndrăgite într-o atmosferă nouă.
La fel ca povestea pe care se bazează, Peter Pan & Wendy o prezintă pe Wendy Darling, o tânără căreia îi este frică să-și lase casa copilăriei în urmă, care îl întâlnește pe Peter Pan, un băiat care refuză să crească. Alături de frații ei și de o zână minusculă, Tinker Bell, ea călătorește cu Peter în lumea magică din Neverland. Acolo, ea întâlnește un căpitan pirat rău, Căpitanul Hook, și se îmbarcă într-o aventură palpitantă și periculoasă care îi va schimba viața pentru totdeauna.

În timp ce mare parte din farmecul poveștii rămâne cel familiar, Lowery creând un Neverland realizat cu un simț întemeiat al realității și al mediilor naturale locuite de ființe fantastice precum sirenele și zânele, rolul lui Wendy pare să se fi schimbat. Preluând un rol mai proactiv în poveste și participând ea însăși la luptele cu sabia, Peter Pan și Wendy pare să-i ofere lui Wendy la fel de mult din centrul atenției precum eroului literar.

Vezi și

Regizat de David Lowery după un scenariu de David Lowery și Toby Halbrooks (The Green Knight) și bazat pe romanul lui J. M. Barrie și pe filmul de animație „Peter Pan”, Peter Pan & Wendy va avea premiera pe Disney+ pe 28 aprilie 2023. .

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus