Now Reading
Noul album semnat Ed Sheeran, Substract – o formă de terapie pentru artist

Noul album semnat Ed Sheeran, Substract – o formă de terapie pentru artist

Noul album al lui Ed Sheeran conține „cele mai profunde gânduri negre” după ce a aflat că soția sa, Cherry Seaborn, avea o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de- al doilea copil al cuplului.

Starul pop a dezvăluit recent că titlul noului său LP va fi „Subtract” și va fi albumul final din seria sa matematică de un deceniu – care urmează „Equals” din 2021, „Divide” din 2017, „Multiply” din 2014 și „Plus” din 2011 – însoțit de înregistrarea sa în propriul jurnal din Februarie 2022, în care a scris despre faptul că soția lui a trebuit să întârzie tratamentul pentru o tumoare deoarece era însărcinată cu fiica cuplului, Jupiter, pe care au primit-o în secret pe lume în mai 2022.

Artistul a recunoscut că scrierea pieselor de pe noul album a acționat ca terapie pentru el în perioada extrem de întunecată din viața sa.

De asemenea, Ed s-a trezit nevoit să lupte pentru „integritatea și cariera sa de compozitor” în instanță în timpul unui proces îndelungat pentru drepturile de autor pentru „Shape of You”.

În declarația sinceră, Ed a spus: „Lucram la Subtract timp de un deceniu, încercând să sculptez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de melodii cu o viziune clară a ceea ce credeam că ar trebui să fie. Apoi, la începutul lui 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și, în cele din urmă, modul în care am văzut muzica și arta.

Scrierea de melodii este terapia mea. Mă ajută să-mi dau sens sentimentelor. Am scris fără să mă gândesc la ce ar reprezenta melodiile, am scris orice am simțit. Și în puțin mai mult de o săptămână, am înlocuit munca de un deceniu cu munca mea din perioada celor mai întunecate gânduri.

În decurs de o lună, soției mele însărcinate i s-a spus că are o tumoră, fără cale de tratament până după naștere. Prietenul meu cel mai bun Jamal a murit brusc și m-am trezit în instanță apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Am evoluat prin frică, depresie și anxietate.”

Hit maker-ul de origine britanică, în vârstă de 32 de ani, spune că albumul este o poartă deschisă spre sufletul său și i-a avertizat pe fani că s-ar putea să nu le „placă” ceea ce aud.

El a continuat: „Ca artist, nu am simțit că aș putea lansa în mod credibil o lucrare în lume care să nu reprezinte cu exactitate locul în care mă aflu și cum trebuie să mă exprim în acest moment al vieții mele. Acest album este pur și simplu asta. Îmi deschide ușile sufletului. Pentru prima dată nu încerc să creez un album care să fie plăcut de oameni, doar vorbesc despre ceva sincer și adevărat din perioada în care mă aflu în viața mea de adult.”

Ed a concluzionat: „Aceasta este înregistrarea din jurnal din luna februarie și modul meu de a-i da sens. Acesta este Subtract.”

Ed Sheeran a postat, de asemenea, și un videoclip emoționant în care se plimbă pe plajă, în timp ce titlurile melodiilor sunt afișate scrise pe nisip. La un moment dat îl vedem  urcând pe o scară instabilă care se dărâmă peste el.

Albumul „Subtract” va fi lansat pe data de 5 mai.

 

Tracklisting:

1. ‘Boat’

2. ‘Salt Water’

3. ‘Eyes Closed’

4. ‘Life Goes On’

5. ‘Dusty’

See Also

6. ‘End Of Youth’

7. ‘Colourblind’

8. ‘Curtains’

9. ‘Borderline’

10. ‘Spark’

11. ‘Vega’

12. ‘Sycamore’

13. ‘No Strings’

14. ‘The Hills of Aberfeldy’

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top