Now Reading
Demi Lovato a lansat “Still Alive”

Demi Lovato a lansat “Still Alive”

Demi Lovato a lansat “Still Alive”. Noua melodie va fi prezentă în viitorul film de groază, SCREAM VI, de la Paramount Pictures și Spyglass Media Group.

Piesa de mare energie vine alături de videoclipul muzical cu o estetică potrivită. Vizualul vede lumea filmului invadând realitatea când Demi și prietenii ei participă la o proiecție privată a filmului SCREAM VI, doar pentru a fi vânați de însuși Ghostface. Demi își asumă rolul de „Final Girl” în timp ce se confruntă cu atacatorul ei în ultimul act al videoclipului. Videoclipul a fost regizat de Jensen Noen. Cântecul a fost scris de Lovato, Shinoda și Laura Veltz. Videoclipul și-a făcut premiera difuzării globale pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Nu m-aș putea gândi la o casă mai perfectă pentru „Still Alive” decât în universul Scream. Sunt o mare fană al filmelor, așa că este o onoare să contribui la o astfel de franciză de groază”, afirmă Demi.

„Still Alive” poate fi auzit la începutul genericurilor finale ale filmului și marchează prima degustare a muzicii noi de la Demi de la lansarea HOLY FVCK de anul trecut. Albumul apreciat de critici, care a inclus single-urile „29”, „SUBSTANCE” și SKIN OF MY TEETH, a văzut-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus versuri din Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums, și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical.

See Also

Scream VI urmărește membrii supraviețuitori  ai distribuției din filmul de anul trecut, în timp ce părăsesc Woodsboro și crimele Ghostface pentru a începe un nou capitol. Scream VI va fi lansat în cinematografele din întreaga lume de Paramount Pictures și Spyglass Media Group pe 10 martie 2023.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top