Now Reading
Vescan și Eva Timush sunt ,,Colegi de apartament”

Vescan și Eva Timush sunt ,,Colegi de apartament”

Flerul lui Vescan și al Evei Timush se întâlnesc pentru prima dată în noua lor piesă. ,,Colegi de apartament” spune povestea unei relații de iubire care s-a consumat, dar la care persoanele implicate nu pot renunța, chiar dacă regretul este mult mai pregnant decât dragostea. Versurile și flow-ul specifice lui Vescan sunt completate de vocea răsunătoare a Evei și astfel, conturează un viitor hit. 

Piesa a fost compusă de Vescan, Mahia Beldo și Marius Dia, iar de producție s-a ocupat Mahia Beldo. ,,Colegi de apartament” se lansează alături de un videoclip care prezintă vizual exact povestea din versuri, realizat cu ajutorul lui Cristi Roman ca regizor și Sega Frategrafia, ca DOP, produs de Loops Production. 

,,Sper să facem din piesa asta hit, de la mine aveți rimele cu care v-am obișnuit și în care să vă regăsiți, iar de la Eva aveți un refren pe care nu veți putea să nu îl fredonați. Enjoy.” ne spune Vescan.

See Also

,,Mă bucur că mi-am putut lăsa amprenta pe această piesă și că am putut colabora cu Vescan. Sper din suflet să vă placă și vouă, <<Colegi de apartament>> spune o poveste interesantă în care s-ar putea să vă regăsiți.” ne spune Eva Timush. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top