Now Reading
Jennifer Lopez va lansa un nou album în această vară

Jennifer Lopez va lansa un nou album în această vară

Jennifer Lopez a anunțat recent că noul ei album, „This Is Me… Now”, va apărea în această vară. Starul și actrița pop J Lo își va lansa primul album de studio, după aproape un deceniu, în doar câteva luni.

Vorbind în cadrul evenimentului Stream On de pe Spotify de miercuri (08.03.2023),  Jennifer a spus: „Următorul meu album „This Is Me… Now” apare în această vară. Sunteți primii care aflați acest lucru. Sunt super entuziasmată.” Noile piese vorbesc despre dragostea ei reaprinsă pentru Ben Affleck, soțul artistei.

Vedeta „Jenny From The Block” a explicat anterior că „This Is Me… Now” este o continuare a albumului ei din 2002 „This Is Me… Then”.

„Am surprins acest moment, când m-am reunit cu dragostea vieții mele și am decis că vom fi împreună pentru totdeauna. Întregul mesaj al albumului este: „Această iubire există. Aceasta este o iubire adevărată”. Acum cred că  mesajul albumului este, dacă ți-ai pierdut speranța, dacă aproape ai renunțat, nu face asta, pentru că dragostea adevărată există și unele lucruri durează pentru totdeauna, iar acest lucru este real

Jennifer a fost logodită anterior cu Ben, dar s-au despărțit în 2004 înainte de a putea face schimb de jurăminte. Cei doi au reînceput relația în 2021 și, în sfârșit, s-au căsătorit vara trecută.

Cântăreața recunoaște că a fost greu să-și arate partea vulnerabilă în noile ei cântece, dar se bucură că a fost deschisă și sinceră.

See Also

Jennifer a continuat: „Vreau să transmit acest mesaj [de iubire adevărată] tuturor și asta necesită multă vulnerabilitate. Dar nu m-am putut opri și unele părți din album mă sperie. Și cred că anumite părți din acest album îl sperie chiar și pe Ben, care mi-a spus: „Tu chiar vrei să dezvălui toate lucrurile astea?” Și eu i-am răspuns: „Nu știu cum altfel să fac asta, iubitule”.

Albumul ei anterior „This Is Me… Then” a vorbit despre relația ei anterioară cu Ben, iar Jennifer recunoaște că Ben este un mare fan și al acelui album.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top