Now Reading
Despre dependența de dragoste – REHAB – noul EP The Motans

Despre dependența de dragoste – REHAB – noul EP The Motans

The Motans vine cu o nouă perspectivă în ultimul său EP – Rehab. Un EP conceptual care privește și analizează dragostea prin intermediul a diverse adicții. Rehab este un material compus din 4 piese: Sativa, pe care deja o știți, OpiumFlagrant și Sangria, alături de DEBU. 

Lansarea noului EP vine însoțită și de un nou vizual pentru piesa Sangria. Visător, SF, aproape halucinant, vizualul piesei a fost realizat de Albert Radu și Sphere. 

După lansarea EP-ului Midnight Gems, în care The Motans a colaborat cu nume sonore din sfera muzicii urbane, Rehab promite la fel de multe din punct de vedere al sound-ului, dar și al simțirilor la care vă pune la încercare, dându-i fiecărei persoane posibilitatea de a-și analiza adicția de dragoste. Cele patru piese au fost scrise de către The Motans, alături de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alina Eremia, Quick și Ioan Gasparovici. De producție s-au ocupat Alex Cotoi, Quick, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Ca întotdeauna, versurile îi aparțin lui The Motans. 

,,Eu mi-am luat la rând lista lucrurilor care-i oferă creierului meu dopamină și-am găsit cea mai puternică <<substanță>> – Dragostea. Și-am început s-o descos, de la sentimentele euforice până la efectele secundare. Așa a luat naștere acest EP. Odată cu trecerea anilor, am ajuns să fiu un consumator, dependent de ea, uneori în căutarea rehab-ului.” ne spune The Motans.

See Also

Piesa Sangria vine cu o colaborare inedită, The Motans cu DEBU, finalistul Vocea României din echipa The Motans. Sangria este o piesă ritmată, în care își face simțită prezența o chitară cu tonalități joase, ce acompaniază aluzii la dorințe și seri petrecute în doi. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top