Now Reading
Miley Cyrus a lansat noul videoclip, “River”

Miley Cyrus a lansat noul videoclip, “River”

Miley Cyrus a lansat noul single „River”, precum și videoclipul aferent, vineri (10 martie) prin intermediul RCA Records. Videoclipul alb-negru o prezintă pe cântăreață într-un shooting stylish, alături de bărbați topless, și cu un decor…ploios ulterior, evident cu un nou mesaj  senzual, de dragoste.

În săptămâna premergătoare premierei videoclipului, fosta vedetă Hannah Montana a vorbit despre ceea ce a inspirat-o pentru continuarea cu încărcare sexuală a single-ului ei de succes „Flowers”, spunând: „A fost o perioadă din viața mea în care treceam prin multe din punct de vedere emoțional și personal. Toate melodiile mele evoluează. Ele pot începe vorbind despre o problemă din viața mea, apoi se simt ca și cum ar fi o ploaie de aprilie, apoi ploaia nu se oprește niciodată  și apoi începe să plouă cu dragoste” înainte de a adăuga: „Uneori avem nevoie doar de un banger pe ringul de dans.”

„River” este, de asemenea, prezent pe tracklisting-ul noului album de studio al lui Cyrus, Endless Summer Vacation, care este disponibil în întregime în prezent, și care include și alte piese precum „Rose Colored Lenses”, „Thousand Miles” Brandi Carlile, „Wildcard”, „Island” și multe altele.

See Also

Fanii pot experimenta întregul album live pentru prima dată, asistând la concertul special al lui Miley –  Backyard Sessions, care sărbătorește lansarea noului album, precum și cea de-a cincisprezecea aniversare a filmului „The Climb”, pe Disney+.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top