Erika Isac și Berechet sunt în urmărire cu ,,Ferrari” – soundtrack-ul oficial ,,Haita de acțiune

Erika Isac și Berechet s-au anturat grupurilor din ,,Haita de acțiune” și te iau cu ei în filmul lor cu ,,Ferrari”. Până la lansarea oficială a comediei, pe 21 martie, ,,Ferrari” vă pune la dispoziție atmosfera stimulantă din peliculă, alături de un ritm bouncy și versuri cu atitudine.  

Piesa a fost compusă de Erika Isac, Berechet (Matei Berechet) și 911 (Alex Ghinea), care s-a ocupat și de producție.   

,,Ce mi se pare cel mai tare la provocarea de a contribui la soundtrack-ul unui film e că versurile, stilul în care cânți și ce transmiți trebuie să coincidă cu vibe-ul scenelor. Cred că eu și Berechet am reușit chestia asta și <<Ferrari>> are fix energia din <<Haita de acțiune>>. Ne vedem la cinema din 21 martie.” ne spune Erika Isac.  

Are nerv piesa, super energie și cred că am reușit alături de Erika să livrăm ceva ce se potrivește la fix cu <<Haita de acțiune>>. Enjoy.” ne spune Berechet. 

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions continuă în forță cu o nouă comedie: ,,Haita de acțiune”. Filmul va avea premiera pe data de 21 martie și spune povestea unui polițist rutier, care își dorește să rezolve cazuri mult mai complexe.  

Vezi și

 

Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Din distribuție fac parte Matei Dima, ANTONIA, Elena Chiriac, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smerea, Alex Delea, Cristi Pulhac.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus