Now Reading
Spectacolele cu drag queens iau amploare în România: Baga Chipz, unul dintre cei mai faimoși drag queens din Marea Britanie vine cu un show incendiar la București

Spectacolele cu drag queens iau amploare în România: Baga Chipz, unul dintre cei mai faimoși drag queens din Marea Britanie vine cu un show incendiar la București

Baga Chipz, unul dintre cei mai faimoși drag queens din Marea Britanie, finalist al celebrului show Ru Paul’s Drag Race UK vs The World vine pentru prima oară în România, în cadrul unui live show incendiar care va avea loc pe 22 aprilie, în Q club.  Este pentru prima oară când un drag queen din cadrul faimoasei francize TV Ru Paul’s Drag Race, vine în România. Biletele pornesc de la 120 lei și pot fi achiziționate din rețeaua vivabilet.ro, cu un pre-sale de 100 lei pentru primele două săptămâni. Evenimentul este organizat de Hype Events.

De altfel în ultimii ani spectacolele cu drag queens din România au luat amploare, în special în Capitală, acolo unde petrecerile de profil atrag mii de fani ai spectacolelor de acest gen în cluburile din București.

Baga Chipz pe numele său real Leo Loren, are o carieră de entertainer de succes de peste 10 ani, timp în care a cucerit Marea Britanie nu doar cu vocea sa și talentul artistic, ci și cu umorul său molipsitor. Baga Chipz a jucat în filme, spectacole de teatru, seriale online și TV, printre care și Ackley Bridge un popular serial britanic difuzat pe posturile de televiziune din Marea Britanie. Baga Chipz a dobândit faimă internațională după ce a fost finalist în cadrul Ru Paul’s Drag Race UK vs The World.

 

RuPaul’s Drag Race, una dintre cele mai populare și premiate emisiuni de tip reality show din lume

Cu o istorie de aproape 15 ani, Ru Paul’s Drag Race este una dintre cele mai populare și vizionate emisiuni TV de reality show din lume. Ajunsă la sezonul cu numărul 15, emisiunea a inspirat serialele spin-off RuPaul’s Drag U, RuPaul’s Drag Race All Stars și RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race, RuPaul’s Drag Race: Untucked, dar și numeroase francize internaționale, inclusiv versiuni britanice, australiane și din Noua Zeelandă găzduite de RuPaul, cel mai faimos drag queen din lume.

See Also

Emisiunea de televiziune i-a adus gazdei sale RuPaul opt premii Emmy consecutive, din 2016 până în 2022, pentru rolul său, iar producția în sine a fost premiată cu un Primetime Emmy de patru ori consecutiv între 2018 și 2021 și a fost nominalizată la patru premii Critics’ Choice Television, inclusiv pentru cel mai bun serial de tip Reality Show.

RuPaul, inclus în top 100 cei mai influenți oameni din lume de către revista Time

RuPaul, pe numele său real, RuPaul Andre Charles, s-a născut pe 17 noiembrie 1960 în San DiegoCalifornia, în SUA. RuPaul este un drag queen, actor, model, cântăreț și personalitate de televiziune americană. Din 2009, a produs și găzduit RuPaul’s Drag Race, propria sa emisiune de tip Reality Show, pentru care a primit opt premii Emmy Awards. RuPaul este considerat cel mai de succes drag queen din lume. În 2017, a fost inclus în lista anuală a revistei Time 100 a celor mai influenți oameni din lume, iar în 2019, revista Fortune a menționat că RuPaul este cel mai faimos drag queen din lume. RuPaul a obținut faimă internațională ca drag queen prin lansarea single-ului său de debut “Supermodel (You Better Work)”, care a fost inclus pe albumul său de debut Supermodel of the World (1993).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top