Now Reading
Taylor Swift a lansat patru piese în avanpremiera turneului mondial Eras

Taylor Swift a lansat patru piese în avanpremiera turneului mondial Eras

Megastarul pop Taylor Swift și- a surprins fanii săptămâna aceasta anunțând că va lansa patru melodii la miezul nopții de vineri (17.03.23) înainte de turneul mondial „Eras”.

Trei dintre ele – „Eyes Open (Versiunea lui Taylor)”, „Safe and Sound (Versiunea lui Taylor)” și „‘If This Was A Movie (Versiunea lui Taylor)” – fac parte din reînregistrările câștigătoarei Grammy în urma disputei privind drepturile de autor dintre maeștrii primelor ei șase albume.

Primele două piese sunt extrase de pe albumul ce include coloana sonoră a filmului „The Hunger Games” din 2012, iar ultima face parte din ediția de lux a albumului „Speak Now” din 2010.

„All Of The Girls You Loved Before” este un extras din LP-ul din 2019 al producătorului de succes Shake It Off „Lover” și este o baladă pop  despre care fanii cred că vorbește despre iubitul lui Taylor, actorul Joe Alwyn.

Versurile documentează durerile prin care cei doi au trecut cu foștii iubiți înainte de a-l întâlni în sfârșit pe The One.

„The Eras Tour” începe în această seară (17.03.23) în Glendale, Arizona, care a fost redenumit Swift City în onoarea artistei.

See Also

Cântăreața începe turneul pe Stadionul State Farm din oraș cu două spectacole, pe 17 și 18 martie, înainte de a merge în Las Vegas pe 24 martie, iar oficialii au decis să o sărbătorească pe Taylor schimbând temporar numele orașului. .

Știm prea bine că Taylor Swift este una dintre cele mai influente artiste ale generației sale și noi scriem propria noastră poveste de dragoste pentru ea și salutăm fiecare Swiftie cu stil!

Biletele pentru noul turneu al lui Taylor Swift pot fi achiziționate de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top