Now Reading
Jennifer Lopez și Ben Affleck vor juca împreună într-un nou film

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor juca împreună într-un nou film

La 20 de ani de la „Gigli”, îndrăgitul cuplu  Bennifer – Ben Affleck și Jennifer Lopez se pregătește pentru o nouă colaborare.

Jennifer Lopez urmează să joace în „Unstoppable”, o nouă dramă sportivă pe care soțul ei, Ben Affleck, o va produce alături de Matt Damon. Filmul va spune povestea adevărată a lui Anthony Robles, un luptător american care a câștigat campionatul individual de lupte NCAA 2010-2011 la categoria de 125 de kilograme, în ciuda faptului că s-a născut cu un singur picior. Castingul suplimentar nu a fost încă anunțat.

Filmul va fi produs de compania Artists Equity , pe care Affleck a fondat-o împreună cu Matt Damon. William Goldenberg, care a montat „Argo”, „Live by Night” și „Air” pentru Affleck, urmează să-și facă debutul regizoral în proiect.

Într-un interviu comun cu Matt Damon pentru CBS Sunday Morning, Affleck a vorbit despre distribuirea soției sale în următorul său film.

„Întotdeauna angajăm cei mai buni interpreți. Și, în acest caz, pot spune că fiecare persoană care a fost distribuită până acum cred că este cea mai bună alegere”, a spus Ben. „Nu pot să spun că acest lucru îmi face o favoare, deși, de fapt, este.”

Affleck a continuat explicând că este o bucurie foarte mare pentru el să lucreze cu oamenii pe care îi iubește, precum Lopez și cel mai bun prieten al său din copilărie, Damon.

See Also

Ce distractiv, ce bucurie să faci ceva cu soția ta, să o vezi că este grozavă, să mergi la muncă cu soția ta, să mergi la muncă cu prietena ta cea mai bună”, a declarat el. „Pentru că, în cele din urmă, munca ta devine partea leului a ceea ce îți definește viața, în ceea ce privește timpul petrecut. Și dacă nu-ți place cu cine lucrezi și dacă ai dificultăți sau probleme la locul de muncă, cred că este unul dintre lucrurile care pot cauza cu adevărat depresie, anxietate și durere. Și, invers, (dacă) iubești oamenii de la serviciu, probabil că ai o viață destul de bună.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top