Now Reading
PIAF! The Show – pe 3 octombrie la București

PIAF! The Show – pe 3 octombrie la București

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, in interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge in sfarsit si in Romania pe 3 octombrie! Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Sala Palatului

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentatii in peste 50 de tari, depasind vanzari de peste un milion de bilete.

Conceput si regizat de Gil MarsalaPIAF! The Show este unanim considerat de apropiatii lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodata carierei cantaretei si s-a jucat cu casa inchisa pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

In PIAF! The Show Nathalie Lermitte poarta spectatorul prin cariera si emotionanta viata ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cantece “La Vie en rose“, “Non, je ne regrette rien” sau „Milord”, intr-o scenografie originala si proiectii in premiera ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate pana in prezent.

NATHALIE LERMITTE

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermiite, una dintre cele mai apreciate artiste ale Frantei.

See Also

Nathalie Lermitte s-a nascut intr-o familie de muzicieni si a inceput sa cante inca de la varsta de sase ani in trupa tatalui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», doua extrase pe single vanzand peste 400.000 de copii. Melodia omonima a fost remarcata de posturile de radio frantuzesti, care au inceput sa o difuzeze frecvent, lansand astfel cariera nationala a artistei. Cantareata si-a continuat cariera inregistrand numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune si animatii, iar 1989 a marcat inceputurile artistei in teatrul muzical, fiind abordata sa joace in spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi intr-un turneu international incheiat in Moscova si Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri in care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminand cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf:

Pentru ca este o mare cantareata si o mare actrita, nu o imita pe Piaf… Ci este Piaf pe scena! (Alain Delon)

Cel mai frumos omagiu adus carierei lui Edith Piaf vreodata (Charles Aznavour)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top