Now Reading
ANNAIS și DJ Project colaborează pentru ,,Numai Tu”

ANNAIS și DJ Project colaborează pentru ,,Numai Tu”

Numai tu mă faci să trăiesc un an într-o zi. ANNAIS și DJ Project îți fac munca mai ușoară atunci când vrei să îi transmiți persoanei iubite un mesaj, însă nu știi de unde să începi. Vă așteaptă o piesă sensibilă, cu un beat dreamy și catchy în același timp, perfectă pentru momentul în care vrei să spui…,,Numai Tu”.

Piesa este scrisă de Astelian Alexia și Tostogan Andrei, care s-a ocupat și de producție alături de Handke Giuseppe. ,,Numai Tu” vine însoțită și de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu. 

,,Fiind la început de carieră muzicală, mă simt extrem de norocoasă să colaborez cu artiști de top precum DJ Project, iar <<Numai Tu>> este piesa care ne-a adus aproape și am reușit să legăm această colaborare. Este o piesă dedicată oamenilor care și-au găsit sufletul pereche și se simt fericiți și împliniți lângă acesta. Este cumva un <<cadou>> dedicat tuturor celor care de-a lungul relației au trecut prin multe obstacole dar totuși au rămas împreună.” ne spune ANNAIS.

See Also

<<Numai Tu>> e cu siguranță o piesă care inspiră la visare și ăsta este exact feeling-ul pe care l-am căutat. ANNAIS a venit cu spiritul fresh și vocea care se potrivește perfect cu instrumentalul. Sperăm să vă placă.” ne spun DJ Project.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top