Now Reading
Ed Sheeran povestește despre drumul său spre succes în noua serie documentară The Sum of It All, de pe Disney +

Ed Sheeran povestește despre drumul său spre succes în noua serie documentară The Sum of It All, de pe Disney +

Ed Sheeran a anunțat viitoarea lansare a serialului său documentar  în patru părți The Sum of It All, ce va fi difuzat de Disney +.

Ed Sheeran: The Sum of It All va relata călătoria cântărețului britanic către celebritate, viața lui personală și inspirația din spatele muzicii sale. De asemenea, va descrie modul în care „un copil ce suferea de bâlbâială a ajuns la faimă spre a deveni unul dintre cele mai mari superstaruri ale muzicii globale și cum s-au născut hiturile sale no 1 din topuri”.

Întotdeauna am fost foarte păzit în viața mea personală și privată; singurul documentar pe care l-am făcut vreodată a fost unul care s-a concentrat asupra compoziției mele”, a spus Ed într-un comunicat. „Disney m-a abordat pentru a realiza un documentar în patru părți și mi s-a părut că era momentul potrivit pentru a deschide ușa și a lăsa oamenii să intre. Sper că oamenilor le va plăcea.”

Producătorii executivi Ben Turner și Ben Winston – Fulwell 73 Productions au adăugat: „Toată lumea, la nivel mondial, cunoaște și iubește melodiile lui Ed Sheeran, iar muzica lui a fost coloana sonoră a atâtor momente din viața noastră. Însă această serie de documentare arată adevăratul om din spatele hiturilor, prezentându-l pe Ed într-un mod complet diferit, după un an tumultuos personal și profesional. A fost o onoare pentru noi să realizăm această serie în patru părți.”

See Also

Seria documentară va fi spusă în patru părți intitulate Dragoste, pierdere, concentrare și echilibru.

Ed Sheeran: The Sum of It All va avea premiera pe Disney+, pe 3 mai, cu două zile înainte de lansarea următorului album al lui Ed, –, pronunțat „subtract”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top