Now Reading
Festivalul Internațional de muzică ușoară George Grigoriu ajunge la ediția 18

Festivalul Internațional de muzică ușoară George Grigoriu ajunge la ediția 18

Consiliul Județean Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale organizează în intervalul 12-14 mai 2023 cea de-a 18-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu. Festivalul-concurs este un proiect intercultural de mare anvergură, ce se desfășoară sub numele celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești și internaționale, a compozitorului român George Grigoriu, a cărui activitate artistică este recunoscută prin numeroasele sale creații muzicale lăsate moștenire noilor generații de muzicieni și a cărui pasiune pentru muzică este celebrată în fiecare an la Brăila, orașul său natal.

Festivalul-concurs se desfășoară pe două secțiuni : concurs (cu un număr de 24 de concurenți din România și străinătate) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează: Vineri, 12 mai 2023-recital Corina Chiriac; Sâmbătă, 13 mai 2023 – recital Alina Eremia; Duminică, 14 mai 2023-concert Ștefan Bănică Jr.

Partener media – DAILY MAGAZINE. 

Despre Corina Chiriac sunt multe de spus și nu există cuvinte suficiente care să o descrie : solistvocal, actriță, realizator de emisiuni Radio și TV, compozitoare, autoare de versuri și proză, publicist, un artist complet ale cărei piese, precum Strada Speranței, Inimă, nu fi de piatră! sau Ne cunoaștem din vedere, vor răsuna, din nou, în Sala Mare a Casei Tineretului Brăila, la cererea publicului ce a întâmpinat-o mereu, cu căldură și cu brațele deschise.

O artistă care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor și care are o putere uimitoare de a se reinventa, cu notorietate națională și internațională în domeniul muzicii, Alina Eremia este definiția talentului, iar vocea ei impresionantă, pasiunea pentru dans, cariera în constantă creștere, concertele din toată țara și hiturile ce ajung imediat pe primele poziții, piese dragi sufletului ei, o recomandă ca una dintre cele mai polivalente artiste ale momentului.

See Also

Cuvintele sunt de prisos când este vorba de artistul Ștefan Bănică Jr, actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV, cu o carieră de peste 30 de ani, unul dintre cei mai complecși, talentați și apreciați artiști din domeniul muzicii pop, rock, blues, clasicblues, reggae și rock’n’roll din România. Piesele lui, melodii melancolice, ritmate sau piese de dragoste, hituri cântate la union de generațiile iubitoare de muzică, vor fi fredonate din nou de public, de data aceasta la Brăila.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top