Now Reading
Variațiuni la Invențiuni – spectacol invitat de Ziua Mondială a Teatrului la Teatrul Maria Filotti Brăila + Mini-interviu Emilian Mârnea

Variațiuni la Invențiuni – spectacol invitat de Ziua Mondială a Teatrului la Teatrul Maria Filotti Brăila + Mini-interviu Emilian Mârnea

Puțin clasic. Puțin ludic. Puțină nebunie. Un spectacol-concert care, cu siguranță, va binedispune publicul brăilean de Ziua Mondială a Teatrului.

Variațiuni la Invențiuni. Reloaded / O poantă muzicală sau mai multe – un two-men show realizat și pus în scenă de doi tineri talentați și multivalenți artiști, Emilian Mârnea și Petre Ancuța, este propunerea îndrăgitului  Teatru Maria Filotti Brăila în această importantă zi de sărbătoare. Spectacolul se va juca luni, 27 martie, cu începere de la ora 19, în Sala Mare a TMF. Bilete pot fi achiziționate de aici. 

Despre spectacol, Mădălina Mihai pentru Cultural 21 spune – Petre Ancuța și Emilian Mârnea sunt fantastici în nebunia asta pe care au pus-o la cale. Sunt făcuți pentru genul ăsta de spectacol, se bucură de ce fac ei acolo și asta se vede, au carismă, au ce trebuie pentru comedie, știu muzică de-adevăratelea, se joacă frumos amândoi, cu maxima seriozitate pe care o impune meseria asta dacă vrei să o faci bine, te iau cu ei în poveste și te fac să te întrebi de ce naiba nu se face mai mult musical la noi, când avem oameni atât de  faini pe partea asta…Un spectacol în care actorii, muzica și povestea pe care o țes împreună are rolul principal. Un spectacol elegant, ușor de iubit fără decoruri complicate, fără efecte mirobolante, fără artificii fără sens, fără intrigi politico-sociale. Un spectacol curat, luminos, vesel. 

 

 

Am stat de vorbă cu Emilian Mârnea despre teatru și, evident, despre acest spectacol în următorul mini-interviu

 

Unde mă regăsesc eu în peisajul teatral de azi?

La Teatrul Național București.

 

Cea mai frumoasă amintire din teatru?

Amintirile sunt frumoase toate, pentru că lucrez cu plăcere, dar pot menționa una mai specială. În timpul unei vizite la TNB, am prestat artistic pentru Prințul Charles și m-am simtit fix ca-n Shakespeare “ bufon la curtea regelui “

 

Ce am dăruit teatrului şi ce mi-a dăruit el mie

See Also

Seriozitate și devotament, iar el mi-a oferit întâlniri cu oameni cu care nu aș fi visat vreodată că voi lucra, colegi minunați, proiecte grandioase etc.

 

3 motive pentru care oamenii să vizioneze spectacolul Variaţiuni la Invenţiuni

E scurt, antrenant și special în peisajul teatralo-muzical autohton.

 

Un mesaj adresat publicului de Ziua Mondială a Teatrului

Mai mult la teatru și mai puțin la mall… sau cine știe, poate că vor apărea și in malluri săli de teatru și atunci vom putea serba Ziua Mondială a Teatrului și acolo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top