Now Reading
Franciza John Wick a ajuns la final. Chapter 4 se poate vedea din 22 martie în cinematografele din toată țara

Franciza John Wick a ajuns la final. Chapter 4 se poate vedea din 22 martie în cinematografele din toată țara

Keanu Reeves dezvăluie finalul șocant al lui John Wick,  explicând ce înseamnă concluzia filmului Chapter 4, ce poate fi vizionat în cinematografele din toată țara din 22 martie, pentru întreaga franciză. În John Wick: Capitolul 4, Wick decide să-și ducă lupta la misterioasa masă înaltă care domnește asupra societății de asasini ascunși, călătorind pe tot globul în căutarea de răzbunare împotriva grupului.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Reeves a explicat de ce el și regizorul Chad Stahelski au decis să realizeze acest nou film din franciză. în John Wick: Capitolul 4, personajul omonim, interpretat de Keanu Reeves, John Wick, moare în urma rănilor suferite în timpul duelului său culminant cu marchizul de Gramont, interpretat de Bill Skarsgard, în cele din urmă fiind depus lângă soția sa.  Actorul a spus că succesul filmului John Wick: Chapter 3 – Parabellum i-a permis lui și lui Stahelski să dezvolte un al patrulea film, profitând de ocazie pentru a încheia povestea lui Wick într-un mod emoționant, oferindu-i o formă de pace.

Am avut ocazia să facem un alt film pentru că publicul a răspuns foarte pozitiv la capitolul trei și ne-am decis ca John Wick să-și obțină pacea, sau libertatea, într-un fel… . Nu putea fi vorba doar de „Hai să facem un alt film”. Era într-adevăr despre moarte sau despre un mod de a muri. Am fost cu adevărat inspirați de Hagakur.”, a spus Reeves.

În timp ce concluzia șocantă a filmului John Wick: Capitolul 4 poate fi o surpriză pentru mulți spectatori de lungă durată, soarta lui Wick se aliniază cu comentariile făcute de Reeves și Stahelski înainte de lansarea filmului. Reeves a declarat că John Wick 5 nu era garantat și depindea de modul în care publicul a răspuns la film, în timp ce Stahelski a explicat că speră să ia o pauză de la franciză înainte de a continua seria pentru a-și extinde abilitățile prin alte proiecte. Ca atare, permițându-i lui John Wick să se reîntâlnească cu soția sa și să treacă dincolo de stilul său de viață violent, oferă distribuției, echipajului și publicului o notă de impact pentru a lăsa personajul în urmă.

În ciuda acestui fapt, franciza are încă multe de explorat dincolo de viața asasinului interpretat de Reeves. Serialul de televiziune prequel The Continental este setat să exploreze originea lui Winston (Ian McShane), în timp ce spin-off-ul unde cap de afiș este Ana de Armas, Ballerina, se extinde asupra asasinului Rooney pe care publicul l-a întâlnit în John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, Reeves confirmând că va juca și el în acest film. În plus, scena post-credit din John Wick: Capitolul 4 a sugerat că Akira, Rina Sawayama l-a ucis pe asasinul lui Donnie Yen, Caine, pentru a răzbuna moartea tatălui ei, creând un alt personaj pe care să îl exploreze în continuare.

See Also

În timp ce publicul poate fi șocat de soarta lui John Wick în John Wick: Capitolul 4, filmul îl lasă pe personaj într-o notă dulce-amăruie. După ce a fost târât într-o lume pe care dorea să o lase în urmă, cu o violență fără sens, Wick reușește să rupă toate legăturile și să-și achite datoriile rămase din viața sa de asasin și reușește în sfârșit să se reîntâlnească cu soția sa o dată pentru totdeauna, în moarte. În timp ce viitorul francizei va fi explorat în alte povești, Reeves și Stahelski au reușit să-i ofere lui Wick un final definitiv și emoționant, care va rămâne în mintea spectatorilor după genericul de final.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top