Now Reading
NEW VIDEO | Ed Sheeran – Eyes closed

NEW VIDEO | Ed Sheeran – Eyes closed

Ed Sheeran procesează dragostea și pierderea în cel mai nou videoclip al artistului pentru „Eyes Closed”, primul single de pe viitorul său album – (pronunțat Subtract). Sheeran și-a imaginat inițial piesa ca pe o melodie de despărțire, înainte ca „Eyes Closed” să evolueze, când Sheeran „a suferit o pierdere sfâșietoare”, ceea ce l-a determinat să revizuiască piesa, potrivit unui comunicat care însoțește noul single și videoclipul muzical.

Regizat de Mia Barnes, videoclipul îl urmărește pe Sheeran urmărit de un monstru albastru, o alegorie a durerii – mereu acolo, pândind constant.

Această melodie este despre a pierde pe cineva, ce simți de fiecare dată când ieși în oraș și te aștepți să te întâlnești cu persoana respectivă și totul îți amintește de el și de lucrurile pe care le-ați făcut împreună”, explică Sheeran.

Trebuie să ieși uneori din realitate pentru a amorți durerea pierderii, dar anumite lucruri te readuc imediat acolo. Când am luat în considerare conceptele pentru videoclipul muzical, mi-a venit în minte clasicul Harvey din 1950, în care personajul principal are ca prieten un iepure uriaș imaginar. Există și o carte pe care am citit-o fiicelor mele, în care tristețea este încapsulată de o creatură imaginară”, continuă el.Adesea, tristețea este ceva care te urmărește în jur, înghițind încăperile în care te afli și tu o poți simți și vedea, dar nimeni altcineva din jurul tău nu poate. Așa că am decis să-mi creez propriul monstru albastru pentru videoclip. El devine din ce în ce mai mare pe măsură ce videoclipul continuă, până ocupă camere întregi și este tot ceea ce pot vedea, la fel ca tristețea.”

Ed Sheeran a doborât recent, în Australia, recordul național pentru cele mai multe bilete vândute pentru un concert, cu peste 100.000 de bilete vândute într-o noapte la Melbourne Cricket Group. A doborât din nou recordul în noaptea următoare. Acest mini-turneu și celelalte susținute înainte au fost produse de Frontier Touring, gigantul de concerte din Melbourne, parte a Mushroom Group, fondat de cel mai bun prieten al lui Sheeran, Michael Gudinski.

Antreprenorul australian a murit în 2021, lăsându-l pe Sheeran și pe mulți alții dezolați. Sheeran a ales să facă drumul lung până în Australia pentru ca locuitorii capitalei victoriane să cânte la memorialul de stat pentru Gudinski, unde a debutat o melodie în onoarea sa, „Visiting Hours”, care a apărut pe cel mai recent album al lui Sheeran, 2021’s = (egal).

See Also

Săptămâna aceasta, Sheeran a apărut într-un videoclip promoțional special, care va fi lansat anul acesta, pentru celebrarea a 50 de ani de la înființarea Mushroom Group, condus de CEO-ul companiei Matt Gudinski.

Următorul album al lui Sheeran va apărea pe 5 mai prin Asylum și Atlantic Records. Se spune că este o colecție „purtătoare de suflet”, scrisă „pe un fundal de durere și speranță”, timp în care a procesat moartea lui Gudinski, diagnosticul de tumoră al soției sale Cherry Seaborn și pierderea prietenului său apropiat Jamal Edwards. Artistul britanic a scris albumul de 14 piese cu Aaron Dessner de la The National în februarie 2022.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top