Acum citește
Beyonce marchează o nouă colaborare fashion, alături de brandul Balmain

Beyonce marchează o nouă colaborare fashion, alături de brandul Balmain

Balmain a lansat o colaborare haute couture cu Beyoncé. Casa franceză de lux a spus că este prima colaborare cu și exclusiv pentru o muză Balmain.

Directorul de creație Olivier Rousteing și-a găsit inspirația în albumul Renaissance al cântăreței, creând împreună 16 design-uri, câte unul pentru fiecare piesă. Este prima colecție haute couture în care o femeie de culoare deține licență creativă completă. Olivier Rousteing este, de asemenea, primul bărbat de culoare aflat la conducerea unei colecții a unei case de lux.

Look-urile sunt dezvăluite în numărul din aprilie al revistei Vogue, ediția franceză, iar Rousteing spune că Renaissance este mai mult decât un album, „este libertate, putere, dragoste și o luptă pentru un viitor mai bun”, precum și împărtășirea comună a artei muzicii și a modei.

Pentru această colecție, o importantă contribuție și-a adus-o stilistul șef al lui Beyoncé, Marni Senofonte. Echipa a avut nevoie de cinci luni pentru a edita, proiecta și crea colecția, atelierul mutându-se la Los Angeles în ianuarie pentru a termina finisajele.

Vezi și

Într-o declarație, Balmain a spus că această colecție se joacă cu semnăturile casei Balmain, savoir-fare-ul clasic parizian și o gamă largă de materiale și tehnici neașteptate pentru a traduce bucuria și geniul Renașterii într-o colecție couture care arată clar că ceva puternic poate rezulta atunci când muzica și moda sunt combinate într-un întreg unificat.

De la început, am știut că această colaborare va fi diferită de oricare dintre celelalte la care fiecare dintre noi a lucrat înainte… aceasta este o colecție care se bazează complet pe pasiunea noastră comună de a îmbina muzica și moda.” spune Rousteing. „Lipsa de bugetare, implementare și planuri de marketing a eliminat granițele și constrângerile tipice, creând un mediu de vis care ne-a permis pur și simplu să experimentăm, să visăm și să ne susținem unii pe ceilalți la maximum. Și exact asta am făcut.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus