Acum citește
Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, din 31 martie în cinematografele din toată țara – Uneori și hoții sunt eroi

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, din 31 martie în cinematografele din toată țara – Uneori și hoții sunt eroi

Anunțul oficial despre Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves a venit în sfârșit! Din 31 martie filmul va putea fi văzut în cinematografele din toată țara. Pentru fanii jocului clasic și fanii fanteziei în general, acesta a fost un an grozav, cu o mulțime de informații, distracție, precum și evenimente interactive legate de filmul prezentat la San Diego Comic-Con și CCXP.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves urmărește un hoț fermecător și o bandă de aventurieri improbabili care întreprind un furt epic pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg periculos de rău atunci când se înfruntă cu oamenii nepotriviți. Filmul aduce lumea bogată și spiritul jucăuș al legendarului joc de rol pe marele ecran într-o aventură hilară și plină de acțiune. Echipa îl include pe Elgin, un bard, care este și planificatorul grupului, Holga un barbar, Xenk, un paladin, Simon, un vrăjitor și Doric, un druid tiefling.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves include unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, cu Chris Pine interpretându-l pe Elgin, un bard, într-unul dintre rolurile principale. Într-un interviu Collider, Pine a descris personajul drept „planificatorul suprem al petrecerii”. Pine este cel mai bine cunoscut drept căpitanul James Kirk în recentele filme Star Trek. El l-a mai jucat pe Steve Trevor în Wonder Woman.

Michelle Rodriguez joacă, de asemenea, rolul unui personaj barbar pe nume Holga. Cariera cinematografică și TV a lui Rodriguez include interpretarea Anei în Lost și, bineînțeles, rolul lui Letty în franciza Fast and Furious.

Jucând un necinstit aristocrat, dar antagonist, pe nume Forge Fletcher, este Hugh Grant. Grant a jucat rolul unor bărbați fermecători în orice film, de la Jurnalul lui Bridget Jones la Paddington 2. Recent, în The Undoing,  joacă un personaj mai întunecat, dar carismatic. Grant a spus că a fost încântat de scenariul pentru Dungeons, deoarece acesta a fost unul dintre puținele oferite recent care l-au făcut să râdă și a găsit aspecte ale personalității lui care amintesc de Monty Python.

Justice Smith, pe care publicul îl poate recunoaște din Jurassic World: Fallen Kingdom sau Detective Pikachu, va juca rolul unui vrăjitor pe nume Simon.

Regé-Jean Page, Simon Basset din Bridgerton, va juca rolul unui paladin pe nume Xenk. Abia așteptăm să aflăm ce a determinat un paladin să devină hoț. Page a jucat și în filmul The Grey Man, care a apărut în 2022.

Sophia Lillis joacă un druid tiefling pe nume Doric. Lillis a jucat anterior în Sharp Objects, It Chapter Two și a fost Nancy Drew în Nancy Drew și Hidden Staircase din 2019.

Jason Wong, cunoscut pentru rolul său din Jarhead 2 și Strangers de la ITV, joacă rolul lui Dralas. Daisy Head din serialul Netflix Shadow and Bone și filmul de groază Wrong Turn are, de asemenea, un rol, la fel ca Chloe Coleman din Little Big Lies.

Vezi și

Filmul va prezenta și personaje din seria de animație de scurtă durată, dar foarte iubită. Nu se știe încă cine va interpreta acele personaje.

Filmat în mare parte în Irlanda de Nord, cu unele filmări realizate și în Islanda, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves este regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley, care, împreună cu Michael Gilio, au scris și scenariul. Goldstein și Daley au scris scenariul pentru Spider-Man: Homecoming și au regizat comedia neagră Game Night. Filmul este produs de Entertainment One și Sweetpea Entertainment Productions.

 

Filmul a avut premiera mondială la ediția din 2023 a Festivalului de Film SXSW ca film de deschidere vineri, 10 martie.

După o lungă așteptare cu puține informații noi, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves le-a oferit în sfârșit fanilor ceea ce așteptau cu un trailer grozav, un panou la San Diego Comic-Con și chiar un eveniment interactiv pentru oricine dorea să bea ceva la Quincy’s Tavern. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest film în cinematografe din 31 martie!

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus