Acum citește
Ziua Mondială a Teatrului 2023 | Stop the tempo (TDR București) despre Teatru – bucurie, lume, sărbătoare

Ziua Mondială a Teatrului 2023 | Stop the tempo (TDR București) despre Teatru – bucurie, lume, sărbătoare

În fiecare an, în data de 27 martie, cu toții – participanți de pe și de dincolo de scenă sărbătorim împreună Ziua Mondială a Teatrului!

De fapt, ziua teatrului ar trebui sărbătorită în fiecare zi. Pentru că teatrul este o sublimă formă de viață care se sărbătorește permanent. Dacă scenele lumii primesc aplauzele noastre zilnic, înseamnă că doar timpul ne împiedică să fim împreună, de fiecare dată. Dar măcar o dată pe an, suntem împreună pentru a onora viața teatrului și pentru a omagia teatrul care aparține vieții noastre de zi cu zi. Pentru că teatrul, mai presus de Artă, este Bucurie, Viață, Emoție, Meditație, Refugiu.

Cu această ocazie, pentru că am fost, suntem și vom rămâne partizani ai teatrului românesc, în genere,am realizat un material special, dedicat acestei sărbători, cu  distribuția spectacolului Stop the Tempo!, cea mai recentă premieră de la Teatrul Dramaturgilor Români  București – teatru partener și prieten al Daily Magazine. 

Astfel, Silvana Mihai, Vlad Ionuț Popescu și Mihaela Velicu au acceptat provocarea noastră de a răspunde franc și vizual la 5 întrebări: 

Unde mă regăsesc eu în peisajul teatral de azi?
Cea mai frumoasă amintire din teatru?
Ce am dăruit teatrului şi ce mi-a dăruit el mie
3 motive pentru care oamenii să vizioneze spectacolul Variaţiuni la Invenţiuni
Un mesaj adresat publicului de Ziua Mondială a Teatrului

Stop the Tempo! este un spectacol menit să ne ardă siguranțele, căci în beznă vedem cel mai bine cât de mult suntem în control. STOP THE TEMPO! spune povestea unor tineri aflați în goana nebună de a se simți vii, de a acționa tabloul de comandă al propriei existențe. Spectacolul se va juca și vă va bucura, în premieră azi de Ziua Mondială a Teatrului, dar și mâine, de la ora 19.00, la Sala Iosif Naghiu a Teatrului Dramaturgilor Români.

Vezi și

Despre Teatru, în toată lumina lui cu actorii Silvana, Mihaela și Vlad Ionuț.

Enjoy! 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus