H&M x Mugler: Prima imagine de campanie a colecției

H&M a dezvăluit primele imagini al viitoarei colaborări cu Mugler și a confirmat că colecția creată de directorul creativ Casey Cadwallader va fi lansată pe 11 mai.

Luna trecută, lanțul de modă suedez a confirmat că Mugler va fi următoarea colaborare cu un designer, urmând pașii lui Versace, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Moschino, Balmain, Lanvin, Simone Rocha, Isabel Marant și Giambattista Valli.

Colecția Mugler H&M va cuprinde „esența Mugler”, explică comerciantul într-o declarație, și va include îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și accesorii la prețuri accesibile.

H&M adaugă că discuțiile pentru colaborare au început în ianuarie 2022 și vor „uni istoria casei cu prezentul și viitorul său”, oferind diferite clasice și semnături Mugler.

Din prima imagine de campanie lansată, colecția va include jeans cu design special Mugler care accentuează formele, body-uri sexy, rochii body-con și taior din denim. H&M a adăugat că colecția reprezintă „fit-ul Mugler recunoscut de astăzi”.

De asemenea, vor fi disponibile o serie de item-ur din arhivă „foarte speciale” și limitate, selectate de Cadwallader pentru „rezonanța lor contemporană”, evidențiind rolul Mugler pe podium în anii ’80 și ’90.

Ann-Sofie Johansson, consilier creativ la H&M, a declarat: „Suntem mândri să sărbătorim moștenirea lui Manfred Thierry Mugler cu această colecție. Toți am fost onorați să îl cunoaștem pe Manfred și este foarte special că a fost implicat în etapele inițiale împreună cu Casey și casa Mugler.

See Also

„Casey a făcut o treabă incredibilă prin aducerea unui omagiu istoriei și arhivei, în timp ce a făcut ca colecția să fie complet contemporană. Sub conducerea sa, Mugler a devenit una dintre cele mai inovatoare și incitante case de modă de pe peisajul modei de astăzi.”

Cadwallader a adăugat: „Colecția este o sărbătoare a tot ceea ce definește Mugler și fiecare piesă este autentică Mugler, de la body-uri, care au devenit o semnătură a noastră, la croiul precis și la denimul lucrat. ”

Pentru a sărbători colaborarea, H&M și Mugler au lansat un videoclip cu un colectiv de tineri artiști – Amaarae, Shygirl, Eartheater și Arca. Artiștii au înregistrat propria lor versiune a hit-ului de dans din 1998 al lui Stardust, „Music Sounds Better With You”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top