Acum citește
AUDIO PODCAST – VLAD BRUMARU | HAITA DE ACȚIUNE

AUDIO PODCAST – VLAD BRUMARU | HAITA DE ACȚIUNE

Dintotdeauna mi-au plăcut oamenii inteligenți, deschiși, care, dincolo de statutul sau de prestigiul lor artistic, sunt transparenți și au un imens respect pentru profesia lor. Iar Vlad Brumaru face parte, cu siguranță, din această categorie de oameni pe care de fiecare dată este o bucurie să îi întâlnești.

A făcut furori în producțiile Hackerville, Marocco/Mikado, RUXX, în spectacole de teatru la TNB, Godot, Bulandra – noua sa premieră, Măsură pentru măsură, în regia Dianei Mititelu, fiind programată pentru datele de 1, 2 și 5 aprilie.

În prezent joacă rolul lui Aurel, protagonistul celei mai vizionate producții recente românești la cinema, Haita de acțiune, ce îl are drept producător pe Bromania aka Matei Dima.  Și viitorul sună bine și promițător pentru Vlad!

Azi Vlad Brumaru face o oprire din parcursul lui pe peronul numit Daily Magazine, unde ne-a acordat un interviu deschis și onest într-un podcast audio, despre experiența Haita de acțiune, dar și despre locul artei, de care se declară îndrăgostit iremediabil, în propria viață. 

Vezi și

 

Care este reacția ta?
Excited
1
Happy
2
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus