Now Reading
Armin Van Buuren lansează cel de-al 8-lea album de studio, Feel Again

Armin Van Buuren lansează cel de-al 8-lea album de studio, Feel Again

Astăzi, Armin van Buuren și-a lansat cel de-al 8-lea album de studio, Feel Again. Albumul este plin de colaborări cu artiști cunoscuți (R3HAB, Owl City, Matoma, Teddy Swims, Gareth Emery, JC Stewart și alții), având scopul de a aduce oamenii împreună.

 

În întregime, Feel Again s-a născut din deconectarea lui Armin van Buuren cu familia, prietenii și fanii în timpul pandemiei. Se simțea lipsit de inspirație și îi era greu să facă față faptului că nu poți mulțumi pe toată lumea. Așa că și-a reformat rutinele de viață, a început să mediteze pentru a calma furtuna interioară și a făcut tot ce a putut pentru a anula amorțeala. La final, a descoperit o nouă dragoste pentru muzică și a creat un album incredibil care reflectă trei etape diferite de sentiment și inspirație.

 

 

Cu single-uri precum Come Around Again, One More Time, Easy To Love și No Fun, albumul Feel Again reprezintă din punct de vedere sonor călătoria unui artist extraordinar în căutarea radicală a armoniei de sine. Cele 34 de piese ale sale pare că au sound diferit, dar împreună reflectă un echilibru care ar putea veni doar de la un om care este în echilibru.

 

See Also

Sunt încântat și mândru să împărtășesc în sfârșit albumul complet”, a spus Armin van Buuren. „Pentru mine, Feel Again înseamnă un nou început, deoarece a fi pierdut fără să realizezi că ești pierdut te poate face să uiți cine ești. Sunt fericit că am găsit un nou echilibru și o dragoste revigorantă pentru muzică și sper că albumul le va aminti și îi va încuraja pe ascultători să rămână conectați cu ei înșiși.”

 

De la reconectarea cu prietenii, familia și fanii până la găsirea păcii interioare, Feel Again înseamnă recunoașterea adevărurilor dure, descoperirea a ceea ce contează cu adevărat și lăsarea acestei puteri să te ajute să faci un pas înainte. Pentru că, în cuvintele lui Armin van Buuren însuși, „încă învățăm și nu ne vom opri niciodată din învățat până în ziua în care vom muri”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top