Acum citește
MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima întâlnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima întâlnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Zi specială, astăzi, pentru milioane de telespectatori! În aceasta seară, de la ora 19:00, va începe să emită Kanal D2, noua staţie TV generalistă din portofoliul Dogan Media International, odată cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil” .

Kanal D2 aduce publicului, începând chiar din această seară, o ofertă variată de conţinut fresh, un mix atractiv, ce combină puterea televiziunii cu cea a radioului şi a online-ului. Astfel, Dogan Media International, Grupul din care fac parte televiziunile Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls si proprietăţile Digital,  îşi continua tradiţia de trendsetter pe piaţa media din România, precum şi misiunea de a oferi conţinut de calitate, divertisment şi cele mai relevante ştiri.

Este o zi foarte emoţionantă pentru că deschidem un nou capitol al unei poveşti de succes, pe care o scriem împreuna cu publicul, partenerul nostru încă de la lansarea Kanal D, si cel care ne inspiră în fiecare zi sa fim tot mai buni în ceea ce facem. Vom veni în faţa telespectatorilor cu productii fresh, inspiraţionale, în care aceştia să se regăsească. În continuare le pregătim celor din faţa micilor ecrane o serie de suprize. Îi invităm să ne fie alături în această seară, de la ora 19:00, când Kanal D2 va prinde chip şi voce, odată cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil!”, a spus Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International.

Astăzi, în ziua lansării, prima ediţie a noului sezon “Bravo, ai stil!” va putea fi urmarită la Kanal D2, de la ora 19:00, urmând ca emisiunea să fie difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.  Fanii show-ului care a lansat generaţii de vedete şi influenceri le vor putea cunoaşte astăzi pe tinerele care au intrat în marea competiţie.

Tot astăzi, imediat după “Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie “NEWSTIME”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00.  Jurnalist credibil si experimentat, Radu Andrei Tudor va aduce la “NEWSTIME”, informaţia proaspătă şi relevantă de pe agenda publică, precum şi o sinteză a celor mai importante stiri ale zilei.

Imediat dupa “NEWSTIME”, în această seară, de la 22:00, telespectatorii vor intra în atmosfera serialului de succes “Familia Borgia”, urmând ca această producţie să poată fi urmarită în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră. De la ora 23:00, imediat după primul episod “Familia Borgia”, publicul se va bucura de un lungmetraj, “Selma” –  o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo.

Începând de luni, seriale de Top, la Kanal D2, pe trei tronsoane speciale, de la 15:00, 18:00 şi 22:00

 

De luni, 3 aprilie, Kanal D2 continuă cu o ofertă variată de programe, iar cei din faţa micului ecran se vor bucura de experienţe care îmbină puterea celor trei componente media,TV, Radio si Digital, aducând o perspectiva nouă asupra unor formate ce pot fi accesate de pe medii diferite.

Trei tronsoane de seriale, o paletă ce se regăseşte în grila Kanal D2, vor raspunde celor mai diferite preferinţe – Cinemondo (o selecţie a serialelor străine, din diverse spaţii culturale, de la 15:00), cel dedicat serialelor turcesti (de la 18:00), şi Club 22 (de la 22:00, cu o selectie de poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalitatilor istorice sau ale eroilor contemporani, sau în legătură cu fenomene sociale).

Pe tronsonul Cinemondo, “Yanxi, Palatul Suspinelor” va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 15:00, iar “Drumul Tăcerii”, în fiecare joi şi vineri, de la 15:00.

De luni până duminică, de la 18:00, serialul turcesc “Instinct de mama” îi va cuceri pe telespectatori cu povestea tulburatoare a mamei aflate în căutarea fetiţei sale.

Pe tronsonul Club 22, de luni până joi, de la 22:00, telespectatorii vor putea urmări trei seriale de top: “Familia Borgia”, în fiecare luni şi marţi, “Gomora”, în fiecare miercuri, şi “Sisi”, în fiecare joi.

Radu Andrei Tudor aduce ştirile la “NEWSTIME”; Emisiunile “Duet cu Alexandra”, “În Oglindă” şi “Detectorul de minciuni”, în grila Kanal D2

“NEWSTIME”, grupajul informativ al Kanal D2, prezentat de Radu Andrei Tudor, le va aduce telespectatorilor cele mai proaspete şi importante informatii ale agendei publice, în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 21:00, imediat după show-ul “Bravo, ai stil!”.

 

 

 

Vezi și

 

 

 

 

 

 

Noi sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la 22:00, după cum urmează: “Duet cu Alexandra”, cu Alexandra Ungureanu, din 7 aprilie în fiecare vineri; “Detectorul de minciuni”, cu Bianca Draguşanu, din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă; şi “În oglindă”, cu Mihai Ghiţă, din 9 aprilie, în fiecare duminică.

Mix TV si Radio, numai la Kanal D2 si Radio Impuls

În grila postului Kanal D2 se regăsesc ediţii fresh ale emisiunii “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, care va fi difuzată simultan pe Kanal D2 şi Radio Impuls, în fiecare duminică de la ora 12:00.  Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră.

De asemenea, în curand, matinalul “Dimineata pe 2 cu Greeg si Cernat”, va fi difuzat simultan pe TV, la Kanal D2, și la Radio Impuls. Cu Greeg (Grigore Șerban) si Cosmin Cernat in prim plan, matinalul va fi o experiență unică pentru publicul său, oferindu-i posibilitatea de a alege cum să urmărească emisiunea preferată.

Nu pierdeţi în această seară, marea lansare a Kanal D2, de la ora 19:00, naşterea unei noi televiziuni şi momentul unic în care noua staţie TV va începe să emită, odată cu lansarea noului sezon “Bravo, ai stil!”.  Spectacolul televiziunii va continua pe Kanal D2, cu producţii dintre cele mai atractive, de la seriale de succes, internaţionale sau turcesti, entertainment de calitate, pâna la emisiuni de interviuri sau cele mai importante informaţii ale zilei, oferite la “NEWSTIME”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus