Now Reading
Stefan J Doyle, artistul irlandezo-român care a făcut furori la X Factor, revine cu noul single, Face the music

Stefan J Doyle, artistul irlandezo-român care a făcut furori la X Factor, revine cu noul single, Face the music

După primul single, „Superman”, care a primit multe aprecieri pozitive, noul single semnat Stefan J Doyle, artistul cu rădăcini românești, care locuiește în Irlanda și care a făcut senzație în cadrul X Factor România, Face the Music, este o piesă despre speranță. Piesa vorbește despre lupta pe care oamenii o poartă în fiecare zi după destrămarea unei relații. Deși trist, acest cântec îți dă speranță că, indiferent cât de pierdut te simți, există lumină în cele din urmă. Versurile lui STEFAN J DOYLE transmit mesajul că noi toți putem face față temerilor și că putem avea succes în ceea ce ne dorim să realizăm.
Stefan J Doyle a compus acest cântec în urmă cu doi ani, dar din cauza unor restricții, nu a putut fi lansat până acum.
Stefan declară despre noul single Face The Music: „A durat ceva timp lansarea acestei piese, așa că sper că oamenii o vor primi cu multă energie pozitivă”.

 

Anul acesta Stefan va reveni in Romania pentru turneul său din 2023. Artistul va susține concerte live la Cluj, Brașov, Beclean în cadrul cărora va interpreta toate hiturile cântate în cadrul emisiunii care l-a consacrat, X-FACTOR, dar și piese proprii! Alături de el, în călătoria din acest an va fi o nouă și interesantă artistă britanică/română „Alexa Marrin”, care va avea propriul show în  cadrul fiecărui concert susținut de artist,. dar și câțiva invitați speciali surpriză.

See Also

Pentru mai multe informații despre turneul pe care Stefan J Doyle urmează să-l susțină în România, urmăriți conturile oficiale de Instagram și Facebook. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top