Now Reading
Fabuloasa producție „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” a Teatrului Muzical Ambasadorii revine în 20 mai pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București

Fabuloasa producție „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” a Teatrului Muzical Ambasadorii revine în 20 mai pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București

Ozana Barabancea și Paula Seling sunt invitatele speciale ale celei mai grandioase producții a unui musical 100% românesc pentru copii și tineri, „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, în data de 20 mai 2023, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Spectacolul, ale cărui reprezentații au fost toate sold out, are ingredientele magice ale succesului: distribuție de zile mari cu cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești, costume și decor fascinante, muzică și concept originale, ce poartă semnătura celebrului compozitor Cristian Faur și un parcurs epic care aduce în scenă câteva dintre cele mai iubite personaje ale basmului universal: „Aladin și lampa fermecată”, „Scufița Roșie”, „Cei trei purceluși”, „Anastasia”, „Cartea Junglei”, „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, „Frumoasa și Bestia” și „Omul Paianjen”.

Protagoniștii reprezentației din data de 20 mai, care va avea loc la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, sunt Ozana Barabancea, Paula Seling, Natalia Dragomir și Octavian Ene.

Acțiunea începe în căsuța din pădurea Eriborului, un tărâm magic, unde magul Serafim si ucenicul său, Piticel, păzitorii globului de cristal în care e păstrat „Spiritul Magic al Poveștilor”, încearcă să rupă blestemul vrăjitoarei Kera și să păstreze vii toate basmele lumii.

Regia este semnată de Răzvan Oprea, cunoscut publicului iubitor de teatru, dar și telespectatorilor care l-au urmărit în serialul „Mondenii”. Coregrafia poartă semnătura Cezarei Blioju, iar scenografia și costumele sunt realizate de către Viorica Petrovici.

Evenimentul din data de 20 mai 2023 este realizat de Teatrul Muzical Ambasadorii în parteneriat cu Teatrul Național de Opereta și Musical „Ion Dacian”.

See Also

Musicalul “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” și în 1 iunie la Palatul Național al Copiilor.

Biletele se găsesc la următorul link: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top