Acum citește
Gran Error și wrs te binedispun cu “I Like It”

Gran Error și wrs te binedispun cu “I Like It”

Gran Error și wrs vin să adauge acel sparkle de care are nevoie playlist-ul tău cu cea mai nouă piesă a lor. “I Like It” reprezintă o abordare electrică a flamencoului și a sound-ului specific spaniol, o combinație de stiluri care poate nu ar fi fezabilă în teorie, dar cu abordarea artistică a celor de la Gran Error și wrs, rezultatul este în mod clar unul magnetic.

I Like It” a fost creată de Gran Error (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și wrs, alături de Achi, Ira, Mingue, iar producția a fost realizată de Gran Error și Achi.

,,Ritmul, vibrațiile și combinația de stiluri pentru acest cântec au rezultat exact așa cum ne-am dorit. wrs a venit perfect în completare cu sound-ul său fresh și astfel vă oferim mixul ideal. Have fun.” ne spun Gran Error.

Vezi și

„Așa cum am promis, am livrat. După cum am spus, următoarele mele lansări vor fi mai mult despre vibrații pozitive și distracție și astfel,  începem cu această colaborare. <<I Like It>> este piesa ideală pentru o petrecere reușită. Mulțumesc Gran Error pentru propunerea de a colabora, ador rezultatul. Love.” ne spune wrs.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus