Now Reading
Totul va fi ,,ae” cu Carla’s Dreams

Totul va fi ,,ae” cu Carla’s Dreams

Iubirea are puterea de a ne transforma și de a scoate ce e mai luminos și sincer din noi, ne face să cântăm și ne lovește cu un dor crunt. Despre asta vorbește și noua piesă Carla’s Dreams, care vine în dar către toți cei care primăvara asta au ales, sau poate așa le-a fost scris, să simtă intens și să se gândească mereu la persoana lor specială. 

Versurile piesei ,,ae” au fost scrise de Carla’s Dreams, iar muzica și producția au reprezentat o colaborare între Carla’s Dreams și Alexandru Turcu. Videoclipul a fost regizat de Valentin Bostan, cu ajutorul lui Pavel Cojocaru ca DOP, iar producția poartă semnătura BR Films. 

,,Este poate una dintre cele mai pozitive piese lansate și ne bucurăm să o împărțim cu voi. Despre primăvară și cele mai pure stări, cadoul nostru pentru cei care contează și care ne sunt alături mereu.” ne spune Carla’s Dreams.

See Also

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla’s Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum ,,Victima” și ,,Adidașii gri” sau ,,Înapoi” au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla’s Dreams, ,,Sub Pielea Mea”, care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam, global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul ,,Nocturn”, un proiect ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care și ,,Luna”, Dependent, în colaborare cu Deliric, ,,Anxietate” cu Antonia, alături de alte testimoniale și materiale. Ultima colaborare, pentru piesa ,,Din cauza ta”,  alături de Nicole Cherry, a fost primită foarte bine de radiouri și de fanii artiștilor. Aceasta a stat 12 săptămâni în Top 10 Media Forest. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top