Now Reading
Ciocolata ce îl întruchipează pe regele Charles III a fost inaugurată cu ocazia încoronării

Ciocolata ce îl întruchipează pe regele Charles III a fost inaugurată cu ocazia încoronării

Bustul de ciocolată în mărime naturală al Regelui Carol al III-lea al Marii Britanii, cântărind 23 de kilograme a fost dezvăluit de marca de cofetărie Celebrations pentru a marca viitoarea încoronare.
O echipă de sculptori și ciocolatieri condusă de maestrul ciocolatier Jennifer Lindsey-Clarke a avut nevoie de 130 de ore pe parcursul a patru săptămâni pentru a realiza modelul, folosind mai mult de 17 litri (4,5 galoane) de ciocolată topită, a spus Celebrations într-un comunicat de presă. Acest lucru este echivalent cu aproximativ 2.875 de ciocolate individuale Celebrations.
Piesele ornamentale  care decorează uniforma Regelui au fost modelate din ciocolate individuale Twix, Milky Way, Galaxy și Bounty, iar gulerul Regelui este realizat din Maltesers Teasers.
Una dintre ciocolatele Celebrations, inclusiv Snickers, a fost folosită pentru a crea medaliile de pe pieptul său.
Bustul cântărește mai mult de 50 de kilograme.

Ce mod mai bun de a sărbători acest moment din istoria Marii Britanii decât să-l imortalizezi pe Regele Carol al III-lea folosind cel mai bun tratament de curtoazie al națiunii”, a spus Emily Owen, manager senior brand la Celebrations, în comunicat, adăugând că echipa este „încântată de felul în care arată bustul.”

Echipa a studiat ore întregi de filmări ale Regelui pentru a surprinde imaginea lui reală, iar asemănarea este uimitoare. Sărbătorile înseamnă a aduce oamenii împreună și suntem încântați să împărtășim această ocazie cu atât de mulți iubitori de ciocolată din țară”.

Bustul de ciocolată va fi expus în orașul Slough, din sud-estul Angliei, la sediul Mars Wrigley UK, care deține brandul Celebrations. Încoronarea regelui Carol al III-lea va avea loc pe 6 mai în Abația Westminster din Londra.

 

Cu această ocazie, pasagerii Uber din Londra ar putea fi întâmpinați cu o călătorie „regală”.

Uber, gigantul în transporturi, lansează o „trăsură a încoronării” pentru a oferi o călătorie unică cu scopul de a sărbători viitoarea încoronare a regelui Carol al III-lea.

Reprezentanții Uber spun că mijlocul de transport proiectat cu grijă „seamănă foarte mult cu trăsura în care va călători  regele însuși” și va fi disponibil pentru rezervări în zilele premergătoare încoronării, 3 mai – 5 mai.  Trăsura nu va putea ajunge, însă, la Heathrow, deoarece face excursii limitate în jurul Dulwich Park, un parc de 76 de acri din sud-vestul Londrei.
Trăsura specială va fi însoțită de patru cai albi care vor purta ținute speciale dedicate încoronării.

See Also

Întotdeauna căutăm noi modalități de a adăuga un pic de magie Uber călătoriilor oamenilor, așa că suntem plini de nerăbdare să aducem trăsura încoronării la Uber”, a declarat directorul general al Uber Marea Britanie, Andrew Brem, într-o declarație transmisă Travel. +Leisure.

De asemenea, Carlton Tower Jumeirah din Londra oferă un pachet unic dedicat încoronării care include închiriere de mașini Aston Martin (regele Charles a primit una la 21-a aniversare de la regina Elisabeta a II-a), serviciu de ceai de după-amiază și un picnic „regal” pentru doi în Grădinile Cadogan cu un violoncelist personal. Se pare că regele a iubit violoncelul încă de pe vremea când a fost la internat.
Mandarin Oriental Hyde Park, Londra, oferă oaspeților care stau la hotel în luna mai un „Royal Retreat” special, ce include un apartament spațios, mic dejun „King’s Caviar” și o sticlă de whisky Laphroaig, preferatul lui Charles.

Hotelul Brown’s din Mayfair, despre care se spune că a primit membri ai familiei regale în trecut, va oferi evenimente speciale și opțiuni de luat masa, inclusiv prăjitura preferată a regelui, pâinea cu fructe.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top