Now Reading
INNA colaborează pentru prima dată cu R3HAB pentru “Rock My Body”

INNA colaborează pentru prima dată cu R3HAB pentru “Rock My Body”

INNA își bucură fanii cu o nouă piesă, “Rock My Body”, care marchează prima ei colaborare cu R3HAB, DJ și producător olandez/marocan, locul 13 în top 100 DJ Mag.

Piesa a fost scrisă de Fadil El Ghoul (R3HAB), Kristoffer Tømmerbakke, Erik Smaaland, Shannon Hilversum, Galeyn Tenhaeff, Ralf Kappmeier, Sascha Lappessen, Thomas Luedke și produsă de R3HAB, Erik Smaaland, Kristoffer Tømmerbakke.
“Rock My Body” este un remake al hitului ”Ecuador” al lui Sash!, care amintește cu nostalgie de anii ’90 din muzica Dance, ce poartă amprenta producției lui R3HAB, susținut de vocea inconfundabilă a INNEI.

Videoclipul oficial “Rock My Body” a fost regizat de Jimachez și filmat de Paul Tatcu, producția video fiind asigurată de Loops Production și o prezintă pe INNA distrându-se de minune la o super petrecere: fete sexy, mișcări de dans energice si ținute cool. 

 

 

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a trecut un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții. 

 

See Also

Anul 2023 începe în plină forță pentru INNA, încântându-și fanii cu o nouă colaborare cu artiștii internaționali Dhurata Dora și Stefflon Don pentru “Yummy”, împreună cu lansarea ediției de anul acesta a albumului Dance Queen’s House. Albumul se numește “Just Dance” și urmează o direcție nouă și ambițioasă. 

 

R3HAB a lansat recent “Dom Dom Yes Yes” cu Timmy Trumpet și Naeleck, precum și “Run Till Dark” cu Now United. 2023 se dovedește a fi anul în care își arată cu adevărat abilitățile de producător cu un sound divers și diferit față de cel cu care și-a obișnuit publicul. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top