Now Reading
Galeria Cazul101 la Rad Art Fair din București (4-7 mai 2023)

Galeria Cazul101 la Rad Art Fair din București (4-7 mai 2023)

Dacă ești din București și încă nu ai vizitat Galeria Cazul 101 (Strada Dr. Carol Davila, nr. 101, București), te invităm sa faci asta în cadrul RAD Art Fair (4-7 mai 2023) la Complexului Caro din București.

Cazul 101 este un spațiu destinat artei contemporane, în care se dorește crearea contextul necesar pentru dialog, expunere și experimentare. O inițiativă pornită de artiști pentru artiști, Cazul 101 se dezvăluie ca o entitate autonomă (în afara trendurilor și a constrângerilor), o platformă/casa de funcționare care favorizează noi relații și colaborări artistice.

“Privesc inițiativele colaborative din ultimii doi ani ca pe un proces de maturizare a scenei de artă din România. Rad este o altă etapă firească și importantă în acest demers iar pentru prima dată, vorbim despre latura comercială a artei contemporane, atât de importantă în consolidarea unei scene puternice și sănătoase. “ Robert Băjenaru (Galeria cazul101)

Iată ce poți să gasești la Cazul101, la RAD Art Fair:

Ana Botezatu, născută în 1982, locuiește și lucrează în Berlin. Munca ei se învârte în jurul diferitelor medii, cum ar fi desenul, pictura, ceramica, broderia, colajul, animația, instalația, alimentația sau obiectele găsite.

Ana Botezatu
Ana Botezatu

Joachim Perez explorează masculinitatea și sexualitatea printr-un mix de textile, broderie, plăci gravate și desene în instalații mari. Lucrările sale sunt expuse în țări ca Germania, Japonia, Elveția, România și SUA, incluzând instalații care confruntă privitorul cu greutatea materialității și subiecte crude ilustrate prin broderie. Perez a absolvit Parsons School of Design din New York City.

See Also

Joachim Perez

Oscar Chan Yik Long este cunoscut pentru lucrările sale figurative alb-negru realizate în cerneală, grafit și alte tehnici. Imaginile sale fac referire la mitologia orientală, la filmele de groază din secolul al XX-lea și la arta grafică occidentală de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Oscar Chan Yik Long

Vasile Mureșan (pseudonim: Murivale) este un pictor român contemporan. Semnează cu pseudonimul Murivale iar de-a lungul anilor au fost create 7 filme documentare despre creațiile lui de către TVR. Are o activitate profesională impresionantă, numeroase expoziții personale în țară și peste hotare iar lucrari semnate Vasile Murivale se găsesc in colecții importante, colectii private, muzee din București și din tara și la Galeria Cazul101

Vasile Muresan (Murivale)
What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top