Now Reading
La Fontaine și Victor Haim își dau întâlnire pe scena Teatrului Coquette

La Fontaine și Victor Haim își dau întâlnire pe scena Teatrului Coquette

Teatrul Coquette vă invită sâmbătă 06 mai de la ora 11.00 să luați parte la aventurile personajelor din „Vulpea și Corbul”, iar de la ora 19.00 publicul este așteptat la spectacolul „Valsul Hazardului”.

Vulpea și Corbul

Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă scrisă de La Fontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această aventură. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Cu:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

 

 

Valsul Hazardului este un spectacol precum spuma fină de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc de cărți a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată. O femeie face un accident de mașină și ajunge să dea socoteală în fața unui Înger, care-i punctează fiecare răspuns. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Spectacolul încearcă să-i reamintească omului de existența continuă a comicului indiferent de situația în care acesta se află, dar să-l și provoace asupra procesului de reflexie asupra dualității deciziilor sale. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment.

See Also

 

Cu: Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Biletele pot fi cumpărate online prin www.iabilet.rowww.eventim.ro/rowww.kompostor.rowww.blt.rowww.mystage.ro

bilete.ro și pe eventbook.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top