Now Reading
DECAMERON 135666 – noua premieră de la Teatrul Dramaturgilor Români

DECAMERON 135666 – noua premieră de la Teatrul Dramaturgilor Români

După succesele înregistrate în Edmonton, Calgary, Montréal, Copenhaga, Ottawa, Alexander Hausvater propune publicului bucureștean o întâlnire cu DECAMERON 135666, un spectacol provocator, curajos, care confruntă elemente aparent ireconciliabile – sadismul și ludicul; cruzimea și emoția; comedia și tragedia: „Am simțit o nevoie profundă în societatea românească de azi de a înțelege real care e funcția teatrului (…) în acest spectacol este o luptă pe viață și pe moarte între teatru, artă, poveste și autoritățile politice.”
Primele reprezentații sunt programate în datele de 13 mai, ora 17:0013 mai, ora 19:3014 mai, ora 16:00, în sala „Iosif Naghiu” a Teatrului Dramaturgilor Români. Bilete aici.

Într-un lagăr de concentrare, o echipă de actori execută sub teroare cel mai important act artistic din întreaga lor carieră: jocul supraviețuirii. Forțați să își facă opresorul să râdă, umiliți și brutalizați, artiștii interpretați de Ioana Calotă, Ioan Paraschiv, Claudia Vasile, Ștefan Liță, Radu Catană se refugiază în poveste, alegând teatrul în fața unei realități care depășește orice imaginație.

DECAMERON 135666

Un spectacol de ALEXANDER HAUSVATER

Decor: MIRELA TRĂISTARU

Costume: IOANA COLCEAG

Compoziții muzicale: ELI RUBINSTEIN

Orchestrație muzicală: LUCIAN MAXIM

See Also

Asistent regie: DENISA MIKESZ

Asistent scenografie: MIRUNA RĂDULESCU

Cu: IOANA CALOTĂ, RADU CATANĂ, ȘTEFAN LIȚĂ, IOAN PARASCHIV, CLAUDIA VASILE

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top