Now Reading
DWMT la CONAC – A two day ART & MUSIC Festival Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie

DWMT la CONAC – A two day ART & MUSIC Festival Festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie

DWMT la Conac, în colaborare cu POINT, va avea loc pe 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, un pic altfel. O îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită „Castelul destinelor încrucișate.’’

Astfel, festivalul de la Conacul Udriște Năsturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă: Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac (Conacul Udriște Năsturel) pot fi achiziționate online, pe iaBilet.ro, din rețeaua iaBilet.ro și în locațiile partenere: POINT și NOUA.

Pentru mai multe informații despre festival și bilete, vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://dwmt.ro/

See Also

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat.

“Diud, Where’s my tune?” este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top