Acum citește
Alina Eremia și Aerozen te salută de la “Ultimul nivel”

Alina Eremia și Aerozen te salută de la “Ultimul nivel”

Alina Eremia pășește cu încredere în sfera muzicii urbane alături de Aerozen cu piesa ,,Ultimul nivel”, piesă ce a fost cântată, spre delectarea fanilor, în premieră la festivalul Beach, Please! ,,Ultimul nivel” are un beat groovy de trap și vorbește despre momentul în care distanța ar fi varianta ideală pentru doi oameni, despărțindu-i, de fapt, părerile și valorile diferite.

Piesa a fost scrisă de Theea Miculescu, Alina Eremia, Alexandru Turcu și Aerozen, iar de producție s-a ocupat Alexandru Turcu. 

,,<<Ultimul nivel>> este prima piesă de pe EP-ul <<Oh, no>>, care se va lansa în curând. Am experimentat în afara zonei muzicale cu care v-am obișnuit și așa s-a născut colecția de piese. Îmi place mult rezultatul final și cred că Aerozen a adus flavour-ul perfect pe piesa <<Ultimul nivel>>. ne spune Alina Eremia.

Vezi și

,,Am încercat să preiau din feeling-ul special al Alinei atunci când mi-am pus versurile pe această piesă, însă am păstrat și ceea ce mă reprezintă. Cred că am conturat împreună ceva chiar tare.” ne spune Aerozen.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus