Legendara Grădină de Vară Gloria se redeschide dupa 30 de ani sub numele de Gloria Garden

Grădina de Vară Gloria, inaugurată în 1975 și devenită în scurt timp una din cele mai îndrăgite locații de promenadă din “epoca de aur”, se redeschide după mai bine de 30 de ani de inactivitate, sub numele de Gloria Garden. Începând din 11 mai 2023, pe scena Gloria Garden începe o serie de concerte de excepție susținute de unii dintre cei mai apreciați artiști, precum Mărgineanu, Diana Matei & Taraful Cleante, Publika, Provincialii, Proconsul, Direcția 5 sau Cargo. În plus, noua locație va găzdui și spectacole de teatru, stand up comedy și proiecții de film.

Spre deosebire de fosta grădină de vară, Gloria Garden oferă și o terasă generoasă cu preparate culinare și o selecție de băuturi pentru toate gusturile și ocaziile, de la savuroșii burgeri gourmet până la preparate clasice la grătar, de la preparate bio vegane până la wrap-uri în combinații inedite și surprinzătoare de ingrediente, de la o selecție variată de salate la înghețata artizanală sau deliciosii papanași.

Noua Gloria Garden are toate ingredientele pentru a deveni locul ideal în care să te bucuri de viață, fie că ieși la un concert sau un spectacol, fie că savurezi un prânz sau o cină cu familia ori te revezi cu prieteni la cafea. Mai mult decât atat, Gloria Garden s-a gândit și la copii, oferindu-le atât meniuri sănătoase, cât și evenimente dedicate toată vara.

Întreaga lună mai copiii pot intra în lumea magică a basmelor în fiecare weekend, sâmbăta și duminica de la ora 11.00. Timp de 3 ore micuții au acces gratuit la teatru interactiv urmat de joacă și activități cu animatori, printre spectacole numarându-se Cenușăreasa, Pinocchio, Mica Sirena sau Aladin și lampa fermecată.

Gloria Garden înseamnă tradiție în cultură și arte, evenimente de calibru, mâncare delicioasă, familie, prieteni și bucuria de a trăi în prezent. Ne-am dorit un spațiu cultural revitalizat și asta oferim tuturor celor care ne trec pragul, alături de multă voie bună și poftă de viață.” declară Patrick Paraschiv, noul owner Gloria Garden.

Vechiul amfiteatru de aproximativ 1500 de locuri a fost restaurant cu migală și grijă pentru a păstra caracteristicile originale și farmecul unui spațiu cultural care a scris istorie alături de stelele teatrului și cinematografiei românești. Amza Pelea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Stela Popescu sau Alexandru Arșinel sunt doar câteva dintre numele care au strălucit pe scena Gloria, bucurându-ne părinții și bunicii.

See Also

Spațiul a fost complet renovat, restaurat și reconstruit păstrând și îmbinând farmecul nostalgic al trecutului cu facilitățile moderne. Gloria Garden, parte din grupul care deține până în prezent Teatrul Elisabeta, Grădina Alhambra și Sala Luceafărul, oferă astfel divertisment de calitate într-o experiență unică și de neuitat.

Biletele pentru primele concerte care vor avea loc la Gloria Garden, și anume Mihai Mărgineanu (11 mai 2023), Diana Matei & Taraful Cleante (12 mai 2023) și Publika (12 mai 2023), au fost puse în vânzare în rețeaua bilet.ro .

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
2
Silly
2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top