Now Reading
FRESH SINGLE : Andia – “Scrie-mi orice”

FRESH SINGLE : Andia – “Scrie-mi orice”

Andia lansează oficial piesa „Scrie-mi orice”, piesa a cărei variantă live a ajuns locul 2 în trending-ul de pe YouTube înainte de lansarea oficială, la fel ca multe dintre lansările artistei.

„Scrie-mi orice” este un nou cântec de dragoste, care vorbeste despre sentimentele pe care finalul acesteia le produce. Piesa a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.

Scrie-mi orice este mai mult decat o piesă despre iubire, este despre o stare care iti cuprinde intreaga fiinta atunci când teama că iubirea s-a încheiat se instalează în corp. Sper ca această piesă să vă facă să iubiți nebunește și să vă îndemne să scrieți orice acelei persoane din viața voastră”, a declarat Andia.

Videoclipul reflectă starea de visare la persoana iubită, la dragostea nesigură și nostalgia amintirilor impreună, cadrele telurice împreună cu restul elementelor împământează ideea de viață, dragoste și renaștere ca un ciclu repetitiv al vieții și iubirii. Direcția creativă și regia au fost realizate de către Anton San, DoP a fost David Mogan, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun & Miu Miruna (styling), Ana Cucuta (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

See Also

Îmi place foarte mult cum a ieșit videoclipul, îmi place vibe-ul dreamy pe care îl transmite și sper să vă introducă și pe voi în starea ideală atunci când ascultați piesa”, a mai declarat artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top