Now Reading
Mihai Cosmescu lansează cel de-al doilea single, „Who Knows Where”

Mihai Cosmescu lansează cel de-al doilea single, „Who Knows Where”

Pe 12 Mai, Mihai Cosmescu își lansează noul single, cel de-al doilea din cariera sa, numit „Who Knows Where”.

Muzica și versurile sunt scrise de Mihai Cosmescu, piesa este produsă de Andrei Grigore la Demisec Records, iar de mix și master s-a ocupat Marian Nica.

„Who Knows Where” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download: https://ffm.to/whoknowswhere

Despre noua sa piesă, „Who Knows Where”, Mihai declară:

Piesa asta, ca de fapt tot albumul, pentru mine, are două mari teme: puterea și atemporalitatea. Puterea de a trece peste lucrurile care vin peste tine, peste cine ești, dar care în același timp au și efectul de a te face ceea ce ești, și atemporalitatea faptului că unele lucruri nu se uită niciodată, sunt în același timp trecut, prezent și viitor: cine știe unde”.

 „Who Knows Where” va face parte de pe albumul de debut al lui Mihai, aflat în lucru la Demisec Records.

See Also

 Despre Mihai Cosmescu:

Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de “jucării”, cum le numeste el. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scenă, la Pitesti, spectacolul “Transacoustic Dream” – un concept autobiografic care trecea de la chitară clasică la folk, apoi la rock’n’roll și rock.

Din 2006 locuiește în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă. Primul lui single solo, intitulat “Free”, a apărut în 2022.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top