Now Reading
O cunoașteți de undeva pe “Asasina” din noua piesă a lui Jean Gavril și a lui Vlad Flueraru?

O cunoașteți de undeva pe “Asasina” din noua piesă a lui Jean Gavril și a lui Vlad Flueraru?

Jean Gavril colaborează cu Vlad Flueraru pentru a ne oferi propria lor viziune asupra Asasinei din visele lor. Cu un sound proaspăt ce combină rock-ul nonconformist cu pop-ul și versuri puternice, cei doi artiști sunt pregătiți să cucerească inimile ascultătorilor și să domine playlist-urile iubitorilor de muzică.

În cuvintele lui Jean Gavril: “Întotdeauna mi-a plăcut să abordez featuring-uri interesante și să cochetez cu zona urbană, încă de la primul meu featuring cu DOC, apoi cu Bruja, acum cu Vlad Flueraru. Îmi place foarte mult de Flueraru pentru că este un artist nou, în creștere, are o muzică curată, are versuri deștepte. Mă bucur că pe lângă artistul Vlad Flueraru, l-am cunoscut și pe omul Vlad Flueraru de care îmi place foarte mult. Colaborarea a fost naturală, într-o seară, în camp-ul organizat de HaHaHa Production. Noi am făcut piesa, Vlad Flueraru a auzit-o, i-a plăcut și de acolo, totul a decurs perfect. Abia așteptăm să o auziți!”.

Asasina lui Jean Gavril și a lui Vlad Flueraru este femeia puternică care îți va sfâșia speranțele cu tocurile ei stiletto și care te va face să visezi la ea și la urmele de ruj roșu. Piesa este o împletire de sentimente în care cel părăsit caută mai mult, dar este mereu respins, rămânând doar cu speranțele și parfumul lăsat în urmă.

See Also

O coproducție Roton Music și HaHaHa Production, melodia este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Piesa Asasina este despre ea și despre furtuna lăsată în urma sentimentelor neîmpărtășite. Jean Gavril și Vlad Flueraru îmbină stilurile pentru a spune o poveste de dragoste care nu s-a întâmplat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top