Now Reading
Andrew Dum lansează single-ul ”Take A Right” cu Ester Peony, vibe de vară pe beat-uri edm

Andrew Dum lansează single-ul ”Take A Right” cu Ester Peony, vibe de vară pe beat-uri edm

Andrew Dum continuă seria pieselor edm cu vibe de vară cu care și-a obișnuit publicul. DJ-ul și producătorul român a lansat ”Take A Right” în colaborare cu Ester Peony, o piesă compusă de Blom Priska Daisy, Ester Peony, produsă de Alex Bolero, George Emanuel Călin, Andrew Dum, mix master George Emanuel Călin. Priska este unul dintre songwriterii care lucrează cu Armin van Buuren pentru noul său album. 

”Take A Right” a fost lansată cu videoclip oficial animat creat de Grafix.

”Sunt entuziasmat să împărtășesc publicului ”Take A Right” și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la crearea piesei. Sper să ajungă la cât mai multă lume și să o ascultăm vara aceasta live la toate concertele mele”, a spus Andrew Dum.

Anul trecut, Andrew Dum a lansat single-ul ”Sometimes” în colaborare cu Olaf Blackwood, cunoscut publicului pentru “I Need You” feat. Armin Van Buren, piesă care a intrat în top Billboard, dar și ”So Good”, o piesă dance energică și plină de optimism, susținută de vocea cu timbru pătrunzător și versuri pozitive. 

See Also

Andrew Dum a putut fi urmărit pe scena celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival, PRO FM on TOP, dar și în cadrul primului turneu național al unui DJ român – X Tour – care a cuprins 12 dintre cele mai mari orașe, precum și show-uri private în Qatar pentru Louis Vuitton, dar și în Dubai.

Vara aceasta, Andrew Dum va urca pe scena festivalurilor din România, dar va susține concerte și în Seychelles și Maldive.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top