Acum citește
De vorbă cu…Denise Săndulescu – CEO D&D Entertainment despre Summer in the City Festival : „Capitala are nevoie de un festival cu un profil family-friendly şi să acopere prin artiștii lineup-ului mai multe generații și direcții muzicale”

De vorbă cu…Denise Săndulescu – CEO D&D Entertainment despre Summer in the City Festival : „Capitala are nevoie de un festival cu un profil family-friendly şi să acopere prin artiștii lineup-ului mai multe generații și direcții muzicale”

Suntem doar la câteva săptămâni distanță de cel mai așteptat eveniment al începutului de vară la București – Summer in the City Festival. Pe parcursul a 2 zile, 3 și 4 iunie, D&D East Entertainment și Marcel Avram aduc în Piața Constituției artiști renumiți și îndrăgiți de publicul român. Headlinerii evenimentului sunt Robbie Williams, pentru 3 iunie și LP, pentru 4 iunie. Alături de ei vor cânta la București nume precum Calum Scott, Editors sau Abby RobertsDaily Magazine se bucură să fie partener media al acestui eveniment de anvergură.

D&D East Entertainment – a fost înființat în anul 2008 și a produs show-uri cu un mare impact internațional, aducând publicului din România artiști care au ocupat primele poziții în topurile Billboard din întreaga lume. Principalele show-uri de care DD East Entertaiment este mândră că le-a prezentat în România sunt următoarele: Metallica, Rammstein, Guns N’ Roses, Judas Priest, Nick Cave, The Cure, Iron Maiden, Bullet For My Valentine, Mike& The Mechanics, Evanescence, The Cult, Arcade Fire, Therapy, Muse. Totodată, DD East Entertaiment a creat mai multe branduri de festival, cel mai renumit fiind Rock the city.

Stăm de vorbă azi cu Denise Săndulescu, CEO D&D East Entertainment despre întreaga experiență Summer in the City, despre pregătirile acestui festival și despre ce vom avea ocazia să vedem la București la început de vară. 

 

 

Cum a început povestea D&D şi care au fost cele mai importante 3 puncte de reper până acum?

A început în urmă cu 15 ani, când mi-am dorit să ranforsez industria showbiz-ului în România, aducând artiști de renume internațional pentru publicul din România. Concertele AC/DC din 2010, Jon Bon Jovi din 2011 și Robbie Williams din 2015 vor rămâne pentru totdeauna în memoria publicului iubitor de asemenea evenimente de aceasta anvergură. Au fost concerte epice și au rămas în istoria Bucurestiului și în sufletul publicului iubitor de muzică live pentru totdeauna.

Cât de greu este să supravieţuieşti în industria concertistică din România şi ce atuuri sunt indispensabile unui antreprenor de succes în această industrie?

Este greu, dar nu imposibil. Este adevărat că în ultimii ani concurența este din ce în ce mai mare, iar piața a fost asaltată de new-starteri, dar întotdeauna experiența își spune cuvântul. Importanța și puterea unui promoter poate fi atât de mare și puternică, pe cât de mare și puternic este artistul pe care îl reprezinți.

Care este cel mai bun sfat primit şi însuşit şi cel mai bun sfat oferit celor din industrie?

The show will always go on!

Vorbim acum despre evenimentul Summer in the City. Cum a pornit această iniţiativă, cum aţi ales artiştii şi ce promiteţi publicului că va putea vedea vara asta în Piaţa Constituţiei?

Capitala are nevoie de un festival cu un profil “family-friendly”, curat și de a acoperi prin artiștii lineup-ului mai multe generații și direcții muzicale. De fapt, acest lucru ne aduce pe toți împreună, deoarece muzica este unicul element care poate acționa ca un liant.

 

Cât de importante sunt parteneriatele pentru găzduirea unui asemenea eveniment de amploare?

Datorită faptului că ne dorim că accesibilitatea biletelor să fie cât se poate de mare și să deschidem ușile publicului doritor de asemenea evenimente, parteneriatele ne sunt vitale: pe de-o parte ne ajută să comunicăm către publicul larg și pe de altă parte ne pot susține o parte importantă a investițiilor făcute pentru fiecare proiect în parte.

 

Există pretenţii/cerinţe mai „ciudate” de la artiştii incluşi în festival?

Întotdeauna suntem pregătiți pentru toate mofturile și plăcerile artiștilor care și le exprimă într-un raider înaintea fiecărui show. La finalul zilei, acesta e jobul nostru de a organiza și de a împlini, pe cât se poate toate așteptările și dorințele: de la artist, până la public, cât și al fiecărui partener implicat în proiectele noastre.

Vezi și

 

Cum se prezintă situația în cazul lui Sam Smith, care și-a anulat concertul pe care urma să îl susțină în România?

Echipa artistului britanic Sam Smith ne-a anunțat că artistul nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului pentru a susține concertul ce, într-adevăr, urma să aibă loc în Piața Constituției pe data de 4 iunie. Sam Smith și-a anulat recent câteva spectacole din turneul său european Gloria, întrucât este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic. Festivalul Summer in The City va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului XXV. Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry și mulți alții. Fanii care doresc returnarea biletelelor din a doua zi a festivalului o pot face automat pe iabilet.ro/sic Stați alături de noi pentru a afla noutățile pe care vi le vom anunța în scurt timp!

 

Pe ce strategii vă bazaţi pentru a vinde biletele la acest eveniment şi de ce să cumpărăm bilete la acest eveniment?

Strategiile de comunicare s-au schimbat, în extreme. Am pornit  în 2008, anul de înființare a activității în România, de la o promovare clasică și am ajuns în ziua de azi, când comunicăm  pe toate canalele Social Media. În schimb, nu am renunțat niciodată la parteneriatele de bază ale unui eveniment, enumerându-le: radio, TV, print, online.

Vă gândiţi la o continuare a acestui eveniment în următorii ani, poate şi în alte oraşe mari din România?

Da, avem deja experiența unor evenimente din trecut organizate și în afara Bucurestiului și dorim ca și pentru viitor să activăm în alte trei orașe cheie al României.

Ce ne aşteaptă pe viitor de la D&D şi ce mesaj doriţi să transmiteţi întregului public din România?

Avem proiecte mărețe cu artiștii Top Ten Billboard din lume, pe care dorim foarte mult să le includem în România! Așa că dorim să ne fiți în continuare fideli și să participați la toate anunțurile pe care le avem pregătite. 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus