Now Reading
“Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” – cel mai grandios musical din România pentru copii și tineri

“Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” – cel mai grandios musical din România pentru copii și tineri

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță producția celui mai mare musical românesc pentru copii și tineri, o creație cu libret și muzică originale 100%, sub semnătura celebrului compozitor Cristian Faur – “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”. Avanpremiera va avea loc pe data de 20 mai 2023, ora 11:00, la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

 

După succesul răsunător înregistrat cu spectacolul “Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”, managementul Teatrului Muzical Ambasadorii își propune să scrie istorie cu acest musical nou, original, o producție ce reunește câteva dintre cele mai apreciate nume din industrie: Răzvan Oprea (regie), Cezara Blioju (coregrafie) și Viorica Petrovici (scenografie și costume). “Vrăjitoarea Kera si cele șapte nestemate” va beneficia si de o distribuție de zile mari, cu două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone: Ozana Barabancea și Paula Seling. Alături de ele voi participa actori, balerine și balerini, acrobați, soliști ai Teatrului Muzical Ambasadorii.

 

Va fi un musical pentru tineri așa cum nu s-a mai văzut în Romania. Totul, de la libret la coloană sonoră, decor sau costume, va surprinde și fascina spectatorii printr-un produs cultural de calitate, 100% românesc. Mai mult, “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” are în distribuție două dintre cele mai îndrăgite nume ale scenei muzicale românești: Ozana Barabancea și Paula Seling, două nume de referință în lumea muzicii de calitate.”, declară Ciprian Mihai Rogojan, manager al Teatrului Muzical Ambasadorii.

 

Musicalul “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” pune în scenă aventurile pline de magie și suspans prin care trec Serafim și uncenicul lui, Piticel, pentru a proteja globul de cristal în care este păstrat “Spiritul Magic al Poveștilor” de mâinile și mintea vicleană ale vrăjitoarei Kera, care dorește să fure și să ascundă toate poveștile lumii. Pe parcursul celor 2 ore de musical spectatorii se vor întâlni cu 7 nestemate ale lumii basmelor: “Aladin și lampa fermecată” , “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” sau “Frumoasa și Bestia”.

 

See Also

Biletele puse la vânzare online în rețeaua ticketstore.ro sau la casieria Teatrului de Operetă și Musical “Ion Dacian”.

 

Partener media – Daily Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top