Now Reading
Angelina Jolie lansează Atelier Jolie – prima inițiativă fashion a renumitei actrițe

Angelina Jolie lansează Atelier Jolie – prima inițiativă fashion a renumitei actrițe

Actrița  Angelina Jolie a anunțat miercuri lansarea Atelier Jolie, o nouă afacere axată pe modă. Atelier Jolie va fi un brand de modă care vede consumatorii pășind în rolul de designer, permițându-le să colaboreze cu o rețea globală de croitori, creatori de modele și artizani pentru a produce articole de îmbrăcăminte.

Scopul afacerii este de a democratiza industria modei, permițând consumatorilor accesul la designeri și artizani în curs de dezvoltare, se arată în declarația de misiune a companiei.

Construiesc un loc pentru ca oamenii creativi să colaboreze cu o familie calificată și diversă de croitori și artizani experți din întreaga lume”, a spus Jolie într-un comunicat.

În plus, casa de modă mizează pe justiția socială. Jolie speră să plaseze refugiații în posturi de ucenicie, precum și să susțină sprijinul pentru „grupurile subapreciate”.

Casa promite, de asemenea, să lanseze inițiative sustenabile în modelul de afacere, bazându-se pe materiale de epocă și stocuri inerte pentru design.

Veți putea repara sau recicla o piesă din propria garderobă pe care doriți să o reanimați”, a spus Jolie într-un comunicat. „Veți da o nouă viață obiectelor vestimentare pe care inițial vroiați să le aruncați.”

See Also

Mai multe detalii nu au fost încă dezvăluite, legate de data lansării, personalul și locul în care se află casa.

Este totul nou și sunt mai mult un artist decât o femeie de afaceri”, a adăugat Jolie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top