Now Reading
Cu Gerard Butler în rolul principal, KANDAHAR: Misiune Mortală are avanpremiera din 31 mai la cinema

Cu Gerard Butler în rolul principal, KANDAHAR: Misiune Mortală are avanpremiera din 31 mai la cinema

Capstone Studios prezintă un thriller plin de suspans și acțiune bazat pe întâmplări reale cu Gerard Butler în rolul principal, KANDAHAR: Misiune Mortală, ce are avanpremiera pe marile ecrane din 31 mai 2023.

După ce a sabotat un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.

Thrillerul captivant al lui Ric Roman Waugh, cunoscutul regizor al filmelor Greenland și Cod Roșu În Serviciile Secrete, este bazat pe o poveste creată de Mitchell LaFortune care s-a inspirat din întâmplările și persoanele întâlnite în cadrul serviciului său militar.

Lui Gerard Butler i se alătură în distribuția filmului Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Travis Fimmel, Nina Toussaint-White și Vassilis Koukalani. Producătorilor filmului, Basil Iwanyk, Erica Lee, Brendon Boyea, Gerard Butler, Alan Siegel, Scott Lastaiti, Christian Mercuri și Ali Jaafar li se alătură Stuart Sutherland în rolul de co-producător și Andrea Dimity, Will Flynn, Jonathan Fuhrman, Danielle Robinson, David Haring, Roman Viaris, Peter Smith, Sam Barnett, James Masciello, Matthew Sidari și Tom Ortenberg ca producători executivi.

See Also

O producție de Ric Roman Waugh, KANDAHAR: Misiune Mortală, este distribuită în România de Vertical Entertainment și are avanpremiera în cinematografele din întreaga țară din 31 mai 2023.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top