Acum citește
E! strânge laolaltă cele mai tari momente din franciza „Furios și Iute”, în emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled

E! strânge laolaltă cele mai tari momente din franciza „Furios și Iute”, în emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled

Care este cel mai celebru moment plin de acțiune, din franciza cinematografică „Fast & Furious” („Furios și iute”)? Află din emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, difuzată la E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00!

 

Formatul are la bază alegerile telespectatorilor, care au votat cele mai spectaculoase scene din serie: de la urmăriri intense cu mașini, trenuri și chiar un submarin (evident, cu pedala călcată la maximum), până la autovehicule care zboară prin aer sau de pe stânci, prin seifuri bancare sau de pe vârful unui zgârie-nori! Protagoniștii Vin Diesel și Michelle Rodriguez nu lipsesc din peisaj și își aleg și ei momentele preferate, alături de vedetele care sunt fani ai francizei.

 

Seria „Furios și iute” a început în 2011 și a ajuns – deocamdată – la pelicula cu nr. 10 („Furios și iute X”, lansată pe 19 mai în cinematografele de la noi). În topul seriilor de filme cu cele mai mari încasări din istorie, se plasează pe locul 8, cu vânzări de bilete totale în valoare de peste 6 miliarde $! „Furios și iute” a făcut vedete din actorii Vin Diesel și Paul Walker, a continuat și după decesul prematur al acestuia din urmă (în 2013) și a generat un întreg univers – care include scurtmetraje, un serial animat, filme spin-off, jucării, jocuri video, spectacole live și atracții în parcuri de distracții.

 

Pentru a retrăi cele mai intense secvențe din seria „Furios și iute” și a descoperi dacă momentul tău preferat de acțiune este inclus pe listă (și pe ce loc), nu rata emisiunea Fast & Furious Greatest Moments: Refuelled, difuzată de postul E! vineri, 19 mai, de la ora 22:00!

Vezi și

 

 

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus