Now Reading
Kylie Minogue incendiază atmosfera cu noul single, Padam padam

Kylie Minogue incendiază atmosfera cu noul single, Padam padam

KYLIE MINOGUE vrea să ne simtă bătăile inimii, spunând „pa-dam, pa-dam”  în noul ei single, „Padam Padam”. Padam Padam este prima piesă de pe cel de-al 16-lea album de studio al lui Kylie Minogue, Tension” care urmează să fie lansat pe 22 septembrie. Noua melodie o surprinde pe Kylie îndepărtându-se de epoca Disco’ și apropiindu-se de dance-pop,

Am început acest album cu o minte deschisă și o pagină goală”, a spus Minogue despre Tension. „Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o „temă”; a fost despre găsirea inimii sau a distracției sau a fanteziei acelui moment și a încerca mereu să compunem cântecul perfect pentru asta. Am vrut să sărbătoresc individualitatea fiecărui cântec și să mă scufund în această libertate. Aș spune că este un amestec de reflecție personală, abandon clubbing și high melancolic.

 

Minogue a lucrat îndeaproape cu foștii ei colaboratori, Biff Stannard și Duck Blackwell, care au lucrat la șapte dintre cele 11 piese. „Mi-a plăcut să fiu din nou în studio cu colaboratorii mei, dar am putut beneficia și de înregistrările de la distanță, cu care ne-am obișnuit cu toții – studioul meu mobil nu m-a părăsit niciodată un an și jumătate”, a spus artista. „Albumul este un amestec de melodii pe care le-am scris și melodii care mi-au vorbit cu adevărat. Realizarea acestui album m-a ajutat să navighez în vremuri dificile și să sărbătoresc acum. Sper să însoțească ascultătorii în propriile lor călătorii și să devină parte din povestea lor.”

See Also

Stannard a lucrat anterior cu Minogue timp de zeci de ani și a co-scris împreună cu ea „Love at First Sight” pentru albumul ei Fever; Blackwell lucrează cu Minogue începând cu albumul Disco din 2020 și a coprodus single-ul „Say Something”. Minogue a spus într-o declarație că este fericită să lucreze din nou cu amândoi. Albumul conține, de asemenea, piesa „10 Out of 10”, în care apare DJ-ul olandez Oliver Heldens.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top