Now Reading
Vino în ParkLake să descoperi WILD Nature – O expoziție interactivă captivantă

Vino în ParkLake să descoperi WILD Nature – O expoziție interactivă captivantă

În perioada 26 Mai – 8 Iunie, în ParkLake te așteaptă o incursiune în universul interactiv. Vino alături de cei mici și descoperiți împreună Wild Nature, o expoziție interactivă care vă va transporta într-o lume digitală captivantă și educativă.

Luna Copiilor vine cu surprize în ParkLake

Timp de două săptămâni, Main Square-ul din ParkLake va deveni locul favorit al celor mici, oferind o alternativă la spațiile convenționale de joacă. În luna dedicată lor, ParkLake continuă tradiția surprizelor cu o expoziție inovatoare care le permite copiilor să experimenteze aventuri educative și palpitante.

Elementul central al Wild Nature îl reprezintă celebra interacțiune din cadrul unor muzee din Statele Unite ale Americii sau Spania: cei mici vor sta la mese, își vor folosi imaginația pentru a desena fluturi cu creioane colorate care prind viață într-o animație, pe un ecran, totul în timp real.

Cinci instalații de neratat

Pe lângă experiența fluturilor, expoziția Wild Nature propune patru experiențe care au ca personaje centrale diferite animale.

Maimuța, unde utilizatorii se transpun în rolul unei maimuțe și își folosesc corpul pentru a se feri de nucile de cocos și a culege cât mai multe banane. Leul, o experiență care folosește speech recognition, utilizatorii vorbesc cu leul, îi dau comenzi și acesta răspunde prin abilitățile sale desăvârșite de dansator. Safari, o experiență de realitate virtuală în care utilizatorii se transpun într-un safari. Elefantul ghidează copiii până la animalele prietenoase unde au de realizat mai multe interacțiuni pentru a le oferi hrană și apă, folosind tehnologia hand-tracking. Iar în cele din urmă, Zebra și Ursul, o experiență de body tracking în care utilizatorii se vor strădui să alerge pe loc, pentru a ajuta animalele să câștige cursa.

Componenta educativă a expoziției este completată de copacul interactiv care va oferi informații prețioase despre natură și protejarea acesteia.

Dezvoltat de Yoyo Events și Emil Drăgan, realizatorul conceptului și al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, ce oferă experiențe unice pentru cei mici, îmbinând educația si cultura cu tehnologia.

See Also

Vara începe cu ParkLake!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top