Now Reading
rareș și Olivia Addams te răcoresc cu “Of Corso”

rareș și Olivia Addams te răcoresc cu “Of Corso”

rareș și Olivia Addams se pregătesc intens pentru vară și te introduc și pe tine în starea lor. După succesul piesei ,,Buchet de trandafiri”, fanii au tot așteptat o nouă colaborare între cei doi, unul dintre cele mai fresh duouri la acest moment. Plini de energie, rareș și Olivia te învață să te descotorosești de clasicul te iubesc și să găsești ceva mult mai palpitant pentru persoana specială din viața ta cu “Of Corso”.

“Of Corso” face parte din campania aniversară a brandului Corso, o reinterpretare actuală a hitului de acum 10 ani, pornită de la un concept semnat de agenția Circles Colab.

Piesa a fost compusă de Șerban Cazan, Andrei Maria Tiberiu, Alexandru Velea, Florian Rus, Ștefan Mihalache, Rareș Maris, Olivia Addams și Petre Octavian Ioachim, care s-a ocupat și de producție. 

Sper că aveți boxele corespunzătoare în mașini pentru piesa asta, pentru că Olivia și cu mine avem nevoie de volum. Lăsați-vă molipsiți de vibrația <<Of Corso>> și hai cu noi în cea mai spectaculoasă aventură. Nu puteam găsi un partener mai bun pentru piesa asta.” ne spune rareș.

See Also

,,Când nu mai știi cum să-i spui te iubesc…dă play la piesa asta și lăsați-vă duși de val. Sper să vă vedem peste tot pe internet cum vă distrați pe piesa asta, noi cu siguranță am făcut-o când am înregistrat-o și când am filmat cel mai colorat videoclip, exact pe gustul meu.” ne spune Olivia Addams.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top