ZAZ trimite un mesaj plin de energie si emoţie publicului din România

Celebra cântăreaţă ZAZ transmite un mesaj video publicului din România, cu ocazia sosirii sale pentru prima dată în Bucureşti, cu cel mai nou turneu al vedetei franceze, intitulat “Organique Tour”, eveniment care va avea loc pe data de 11 iunie la Sala Palatului, ora 20.00.
Porţile pentru public se vor deschide de la ora 18.30!
“Buna, tuturor. Sunt ZAZ. Vreau să vă spun că voi veni să vă vizitez în luna iunie cu o întreagă echipă şi suntem extrem de entuziasmaţi şi foarte fericiţi! Sunt ţări pe care nu le-am vizitat niciodată. Abia aştept să ne întâlnim. Şi.. iată lista ţărilor, poate nu le zic pe toate: Slovacia, Letonia, Estonia, Litaunia, Moldova, România, Turcia, Kazahstan şi Cehia. Noi toti vă asteptăm ca să celebrăm şi să ne simţim bine împreună. Si sunt foarte, foarte, foarte fericită să vă întâlnesc. În acest context global, ne va face bine să ne vedem, să împărtăşim energia si emotiile. Sunt foarte fericită! Vă iubesc mult pe toti!”

VIP – 399 lei;
Categoria 1 – 299 lei;
Categoria 2 – 259 lei;
Categoria 3 – 189 lei;
Categoria 4 – 139 lei.
Publicul va putea să simtă şi să vadă imaginea cu totul specială şi unică a cântăreței, să descopere noi fațete ale creativității sale şi să se apropie mai mult de misterioasa ZAZ.
Piese ZAZ via youtube:
DESPRE ZAZ
Pe numele său real, Isabelle Geffroy, s-a născută pe data de 1 mai 1980, în Tours, Franţa. Mama ei a fost profesoară de limba spaniolă si tatăl său a lucrat pentru o companie de energie electrică.
ZAZ a studiat la conservator, cântă la vioară, la chitară şi la pian. ZAZ a cântat, de asemenea, în cor şi şi-a început activitatea muzicală în diferite grupuri de folk, soul, jazz și blues.
Primul său succes notabil a venit cu piesa „Je veux”, în 2010, fiind cântecul anului în multe țări ale lumii, ceea ce i-a adus o mare faimă tinerei cântăreţe. Vocea răgușită și senzuală a fascinat, pur si simplu!
Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc, printre tarile unde a primit multe premii la diferite competiții și festivaluri, unde a primit discuri de platină, de diamant. Lumea descoperea un glas nou, strălucitor, îndrăzneț, gata pentru experimente muzicale creative.
Si aceasta pentru că nu există un gen muzical în care ZAZ să nu se întreacă pe ea însăși. Nu fără motiv, pentru că, printre compozitorii și interpreții ei preferați, îi aminteste pe: Antonio Vivaldi, Ella Fitzgerald, Edith Piaf și interpreți fascinanti ai muzicii latino si orientale.
ZAZ a cântat în săli uriașe de cealaltă parte a Atlanticului, în legendarele cafenele pariziene prin care au răsunat cântece celebre, în cunoscute săli din Londra și Paris, devenind proprietara unor prestigioase premii naționale de muzică.
A lansat 5 albume, ultimul a fost lansat în 2021 și cântăreața l-a numit „Isa”, așa cum îi spun prietenii ei.
Acest disc este un album conceptual, un fel de întoarcere la tine, la lumea ta interioară. A fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată.
Cântăreața a reușit să creeze o paletă muzicală strălucitoare. La viața în „roz” (celebra melodie a lui Edith Piaf), ZAZ a adăugat o culoare verde strălucitoare. Este o apărătoare înflăcărată a mediului și chiar și-a creat propria fundație. Ea iubește și luptă pentru viață pe acest Pământ. Și cântă despre ea.
DISCOGRAFIE
ZAZ – 2010;
Recto Verso – 2013;
Paris – 2014;
Effet Miroir – 2018;
Isa – 2021.
Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus